Lifestyle

Aha! Dit vinden jullie (en mannen zelf) dus de perfecte lengte down there bij hem

Redactie

Size doesn’t matter! Tenminste, dat dachten wij. Want uit een onderzoek blijkt dat vrouwen en mannen dat dus wél belangrijk vinden. Helaas kunnen we niet kiezen hoe groot de pielemuis van onze bedpartners is, en zullen we het altijd moeten wagen op de gok. Maar wat is nou eigenlijk de ideale penislengte?

Aha! Dit is dus de ideale penislengte

Voor het eerst met iemand naar bed gaan is altijd spannend. Niet alleen omdat je jouw intieme delen gaat laten zien, maar ook omdat je die van jouw bedpartner gaat zien. Veel mannen zijn onzeker over de lengte van hun penis, en hadden graag een grotere pielemuis gehad. Maar vinden vrouwen het ook fijn als ‘ie groot is? En wat is dan wel de ideale penislengte? Dr. Ed deed onderzoek en de uikomst vinden wij erg verrassend.

De ideale penislengte

Uit een onderzoek van Dr. Ed blijkt namelijk dat mannen het liefst een penis hebben van 16.6 cm. Terwijl dat bij vrouwen een lengte is van 15.8 cm. Vrouwen zijn dus eigenlijk veel sneller blij met de lengte van een penis dan mannen denken. Pfiew!

Maar wat is dan eigenlijk het gemiddelde lengte van een penis? Ook hier deed Dr. Ed onderzoek naar. Hij vroeg de mannen en vrouwen een survey in te vullen. Wat blijkt? Veel vrouwen denken dat de gemiddelde penislengte 13.8 cm is. Terwijl de mannen dachten dat de gemiddelde lengte 14.1 is. Het echte gemiddelde is 13.2 cm in harde toestand. 

Tevredenheid

Maar daar houdt het onderzoek niet op! Ze hebben namelijk ook gevraagd of de mannen tevreden zijn met de lengte van hun penis. Ongeveer 45% van de mannen gaf aan tevreden te zijn en 14% gaf zelfs aan heel erg tevreden te zijn met de lengte van hun penis. De rest van de mannen is niet blij met de lengte van hun penis en zij hadden hun pielemuis graag wat groter gezien. 

Is de lengte belangrijk?

Om het onderzoek af te sluiten hebben ze aan de vrouwen gevraagd of de lengte van de penis belangrijk is. En sorry boys, helaas is dat wel zo. Want 67.4 % van de vrouwen gaf aan dat lengte wel belangrijk is. Maar 21.4 % van de vrouwen gaf aan het totaal niet belangrijk te vinden of hun bedpartner een grote heeft. Maar hey, uiteindelijk gaat het erom wat hij ermee doet.  Toch?

Lees ook:

Oh, oh: dit doet de man vaak fout in bed

Handig: zo kan je je avontuurtjes in bed langer laten duren

Beeld: Instagram

Must reads 👀