News

Life after Temptation Island met Bert en Delphine: smeekbedes en blokkeren op Whatsapp

Delphine en Bert, we zijn nog lang niet klaar met die twee. De relatie tussen hene is de grootste rollercoaster die we ooit gezien hebben.  Delphine vertelt in een interview met Grazia haar verhaal, time for tea?

Life after Temptation Island

Bert smeekte Delphine om hem terug te nemen?! HUH, wij snappen ook helemaal niks meer van die twee. Tijdens Temptation beëindigden de twee hun tienjarige relatie, maar blijkbaar wilde Bert Delphine weer terug. Delphine doet haar verhaal bij Grazia en wij staan natuurlijk te popelen om jullie hier meer over te vertellen. 

Drie (lange) dagen

Het laatste kampvuur was een heavy one voor beiden. Delphine en Bert raakten in een verhitte discussie en verlieten het programma als singles. Toch hebben de twee na Temptation nog drie dagen samengewoond, blijkbaar hebben ze het één en ander toch bijgelegd. De twee moesten zich voordoen als een happy couple, want niemand mocht nog weten dat ze uit elkaar waren, vertelt Delphine aan Grazia

Geen contact meer

Na die drie dagen was het voor Delphine loud and clear, een relatie zat er écht niet meer in voor de twee. Maar Bert was het hier niet mee eens en smeekte maar liefst twee weken lang bij Delphine of ze hem asjeblieft terug wilde nemen. Helaas voor Bert was dit zonder succes, want ze hebben ondertussen helemaal geen contact meer. Delphine vertelt zelfs dat Bert haar overal heeft op geblokkeerd maar ze hem nog wel graag zou willen spreken om het één en ander uit te praten.

Wat vinden jullie van deze situatie?

Lees ook:

Ouch: Dusty van Ex On The Beach deelt heftige foto’s van vlak na zijn ongeluk

What? Delphine had een relatie met een ander vlak vóór Temptation Island?!

Must reads 👀