Fashion

Flaneren met kerst? Dit zijn dé outfits die je aan moet doen!

Kerst komt er weer aan en dat betekent dat we de glitters weer uit de kast mogen halen! Ga je dit jaar voor extra AF of gewoon lekker comfy? Wij hebben voor jou de outfits waarmee jij kan flaneren tijdens kerst.

Dé kerstoutfits

We hebben 2 dagen en 1 avond om alles uit de kast te trekken en te kunnen shinen. Nog geen inspiratie voor je outfit? Here we are! Laten we kijken wat jij aan gaat doen tijdens de kerst!

Glitter en glamour jurk

Kerst is de tijd dat je he-le-maal over de top kan gaan met de glitters. Dus wat niet kan missen is de glitterjurk! Combineer dat ene jurkje met een oversized blazer en je outfit is compleet. Of laat je jurk zoals het is, want die glitters moeten gezien worden, toch? 

View post on Instagram
 

 

Glittertop

Niet in de mood voor een jurk? Dan gaan we dit jaar voor de glittertop! Lange mouwen, korte mouwen of één mouw, die glittertops kan je overal mee combineren! Bijvoorbeeld een leren broek of rok om de outfit toch nog af te maken. Of gewoon die simpele mom jeans

View post on Instagram
 

Bron: Pinterest

Sparkle pants

Niks is leuker dan een sparkle pants. Het is toch net iets anders, maar superleuk! Makkelijk te combineren met een basic top en een blazer, een basic blouse of je gaat als een discobal en doet er een lekkere glittertop op. Everything is possible! Ohja, in plaats van een broek kan je natuurlijk ook een goeie glitterrok aantrekken. 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

 

(Oversized) pak

Wij zijn he-le-maal weg van het pak, en het hoeft niet per se in zwart maar een lekker fel kleurtje is ook leuk! Je kan er een glittertop onder aan trekken en je bent gelijk in de feeststemming!

View post on Instagram
 

Little black dress

Lekker casual maar toch feestelijk, die simpele black dress past namelijk overal bij. En mega handig, want na de feestdagen kan jij deze jurk ook nog dragen! Wil je toch nog wat glitter, dan zijn accessoires de oplossing. Die over the top oorbellen of je diamanten ketting, alles past bij dit jurkje! 

View post on Instagram
 

Fout maar goud

Geen zin om je over de top aan te kleden? Dan zijn er gelukkig altijd nog die foute kersttruien! Comfy kerst is ook kerst. Superfijn om gewoon een lekkere trui aan te hebben en lekker te eten, een betere kerst kan je je niet wensen! 

 

Lees ook:

Money piece highlights zijn de nieuwste haartrend en het staat werkelijk waar iedereen

Pretty please: 11 x leukste statement oorbellen

Must reads 👀