News

Ouch: Dusty van Ex On The Beach deelt heftige foto’s van vlak na zijn ongeluk

Dusty uit Ex On The Beach raakte ongeveer een half jaar geleden betrokken bij een scooterongeluk en hier is hij dan ook nog steeds van  aan het herstellen. Nu deelt Dusty voor het eerst foto’s op Instagram van het ongeluk en deze zijn dan ook best heftig…

Dusty uit Ex On The Beach deelt heftige foto’s na ongeluk

Dusty kennen we natuurlijk als een echte player in Ex On The Beach, maar een half jaar geleden had de Ex On The Beach-ster een heftig scooter ongeluk waarbij hij zelfs in coma raakte. Nu is hij nog altijd aan het herstellen van zijn verwondingen en laat hij tijdens een Q&A op Instagram voor het eerst foto’s van het heftige ongeluk zien. Zo zien we een foto van een groot litteken op zijn hoofd en dat ziet er echt mega erg uit! 

Hoe gaat het nu met Dusty na zijn scooterongeluk?

Dusty laat tijdens de Q&A ook weten hoe het nu met hem gaat na zijn scooterongeluk en gelukkig gaat het goed. Zo zegt hij dan ook: “Met mij gaat het goed, er zijn alleen nog wat dingen waar ik soms wel tegen aan loop. Maar een positieve mindset is de key.” Ook zegt Dusty: “Het is een grote klap geweest, maar iedereen moet blij zijn dat je elke dag weer wakker wordt.” En dat is natuurlijk ook zo, wij hopen dan ook dat Dusty snel volledig hersteld is van zijn ongeluk! 

Dusty Ex On The Beach ongeluk

Bron: Instagram @dustytaconis

Lees ook: 

Must reads 👀