Celebs

Temptation Island Julia zou zo aan dit datingprogramma mee doen!

Je zou denken dat de deelnemers van Temptation Island he-le-maal klaar zijn met reality-tv. We kunnen ons voorstellen dat jezelf terug zien op televisie best wel cringe kan zijn. Daarnaast werden de deelnemers tijdens de opnames natuurlijk helemaal geterroriseerd. Maar Julia, van afgelopen seizoen, vond dat niet erg en zou zo aan een ander programma mee doen!  

Julia van Temptation Island zou zo aan dit datingprogramma mee doen

Op Instagram deed Julia gister een vragenrondje in haar story. Massaal werden er vragen gesteld over Wouter. Maar ook aan welk datingprogramma ze mee zou doen. Het antwoord verbaasde ons eigenlijk niet. Julia heeft haar perfecte match namelijk nog niet gevonden. 

What about Wouter?

Julia en Wouter zijn helaas niet meer samen. Wouter kon haar niet de aandacht geven die ze wilde. De twee zijn nog wel regelmatig samen te vinden, maar volgens Julia is dit puur vriendschappelijk. Tijd dus voor een nieuw liefdesavontuur op televisie. En wij vinden dat totaal niet erg! Hoe leuk is het om Julia nog een keertje bij Videoland te zien? You go girl

Nog lang niet klaar met reality-tv

Toen aan Julia gevraagd werd aan welk programma ze mee zou willen doen, hoefde ze daar niet lang over na te denken: Are You The One? natuurlijk! In dat programma gaan twintig singles op zoek naar hun perfect match. De singles zijn al gematched (op basis van de wetenschap) en ze moeten er tijdens het programma achter zien te komen wie hun perfecte match is. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd of we Julia ooit nog bij Are You The One te zien krijgen!

 

Lees ook:

Dit is het eerste koppel van Temptation Island 2022