Fashion

Money piece highlights zijn de nieuwste haartrend en het staat werkelijk waar iedereen

Time to shine, kerst en oud en nieuw komen er weer aan en dat betekent new year, new me! Deze trend ziet er superleuk uit en je hoeft je geen zorgen te maken of het je staat of niet, want money piece hightlights staan iedereen! Plus, het is niet erg beschadigend voor je haar!

Dit wil je nú proberen!

De money piece hightlights komen uit de jaren ’90 en is weer helemaal in de trend! Je hoeft dus maar een klein stukje van je haar te verven en het staat dus iedereen! Time to shine, ladies! 

Haartrends

Tijdens de lockdown hebben wij onze eigen bangs geknipt of geverfd, want telkens kwam er een nieuwe trend voorbij en die moeten wij natuurlijk wel proberen. Het is ook juist goed om te experimenteren met je haar! De haartrends van tegenwoordig komen en gaan, je ontdekt ze ook overal; TikTok, Instagram en Pinterest. Maar de favoriet van nu zijn de money piece highlights en wij laten zien waarom!

Money piece highlights

Dit is de perfecte trend voor dit najaar. Het is supersubtiel maar toch wel opvallend en flatterend! Het vereist niet veel onderhoud en je beschadigt niet je hele haar, sounds perfect to us! Money piece highlights zijn een combinatie van twee kleuren en balayage-highlights. Hierbij gaat het dus om de voorste plukken bij je gezicht. Het maakt je gezicht helderder en omlijst je gezicht als het ware supermooi. Het mooiste effect krijg je als je een kleur kiest die 3 tot 4 tinten helderder is dan je eigen haar, maar de keuze ligt natuurlijk bij jezelf! Gelukkig is de look super cheap en je hoeft er weinig aan te doen, bel die kapper maar dus!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Lees ook:

Gadver! Zo vaak moet jij je haarborstel eigenlijk vervangen

Dit is de beste huidverzorgingsroutine voor in de avond

Must reads 👀