Lifestyle

Vrouw is he-le-maal klaar met mannen en trouwt met zichzelf

Soms kunnen we mannen wel achter het behang plakken en daar is deze vrouw het blijkbaar ook mee eens. Zij is namelijk helemaal klaar met de maatschappij en verwachtingen van anderen, en trouwt met zichzelf!

Vrouw vraagt zichzelf ten huwelijk en is dolgelukkig

Het is natuurlijk de droom van iedere vrouw om door de juiste ten huwelijk te worden gevraagd. Maar deze vrouw was helemaal klaar met de maatschappij en verwachtingen van anderen en besloot daarom het heft in eigen handen te nemen. Zo vroeg zij zichzelf dan ook ten huwelijk in de vlindertuin van Amsterdam en ging zij op één knie, met in haar hand een ring voor zichzelf. En dat snappen wij eigenlijk wel, want waarom zou je leven moeten delen met iemand anders als je met jezelf het gelukkigst bent?

Eerst op date en daarna te trouwen

Nee, ze is niet uit één of andere impulsieve actie met zichzelf getrouwd, ze heeft dit namelijk best serieus aangepakt en is zoals de meeste mensen doen voordat zij in een relatie stappen, een aantal keren op date geweest. Maar dan niet met een ander, maar met zichzelf, zo ging zij alleen naar de bioscoop, de kroeg en reserveerde ze een tafeltje voor één in een restaurant. Door de dates kwam zij erachter dat ze haar relatie met zichzelf wel heel erg leuk vond en besloot dan ook met zichzelf te trouwen. Ze kocht een trouwjurk, verstuurde trouwkaarten, koos een taart en besloot een groot feest te geven. Net als iedere andere bruiloft.  

Sommige mensen zullen haar vast voor gek verklaren, maar je moet wel toegeven dat daten in deze tijd mega lastig is en zij heeft nooit geluk in de liefde gehad. Daarnaast kwam zij er in 2013 ook achter dat zij aseksueel is en om een man te vinden die hier hetzelfde overdenkt, is met al dat testosteron best lastig. Dus wij vinden het helemaal niet gek en vinden het juist mega knap als je zo blij bent met jezelf en je dit ook durft toe te geven. Want wees nou eerlijk: girls support girls, right?

Vrouw trouwt met zichzelf

Lees ook: 

Spicy: sexy vragen om aan je partner te stellen

Deze vijf dingen moet je dus absoluut niet doen op je eerste date