Love

Deze dingen vinden mannen enorm aantrekkelijk aan een vrouw

Vrouwen zijn prachtig, en mannen kunnen dat beamen. Maar wat vinden mannen nu het allermooist/ meest sexy aan ons? Je zou natuurlijk denken aan onze ronde billen en borsten, en no worries, dat vinden mannen ook sexy. Maar ook deze dingen vinden mannen enorm aantrekkelijk aan een vrouw.

1. Lichaamsvorm

Het is voor een man het alleraantrekkelijkst als een vrouw zelfvertrouwen uitstraalt. Natuurlijk is het fijn als een vrouw mooie verhoudingen heeft, maar lekker in je vel zitten is het allerbelangrijkst.  Zolang de lichaamsvorm goed aansluit bij de lengte en bouw is het al snel goed voor de man.

2. Een hoge stem

Mannen vinden het aantrekkelijk als een vrouw een hoge stem heeft. Dit komt omdat een hoge stem wat jonger en vrouwelijker overkomt. Mannen houden ook van kleine vrouwen, en dan niet alleen omdat ze je dan ‘kleine’ kunnen noemen.

3. Gezond haar

Mannen houden van gezond en lang haar. Seriously? Jazeker! Ook mannen vinden het aantrekkelijk als een vrouw vol en glanzend haar heeft. Nep haren of te korte haren vinden de meeste mannen wat minder mooi, maar dat hangt natuurlijk ook af van de man 😉

4. Glimlach

A smile is the best make-up a woman can wear. En zo is het! Mannen vinden vrouwen die lachen namelijk vaak onweerstaanbaar. Het is dus niet alleen een hele makkelijke verleidingstechniek, maar ook een hele succesvolle. Het hebben van een mooi gebit is dat ook iets wat mannen mega aantrekkelijk vinden. Heb je ook nog eens een extra goed gevoel voor humor? Dan heb je die mannen zo aan je laars gelapt.

5. Niet zoveel make-up

Mannen houden van natural vrouwen. Een klein beetje make-up, zoals een likje mascara en een glossje op de lippen vinden ze vaak prima. We moeten alleen niet aan komen zetten met een geplamuurd gezicht. Mannen houden namelijk van natuurlijke schoonheid. Ook vinden ze het wel fijn als ze wakker worden naast hetzelfde gezicht als de avond daarvoor…

6. Rood

Vandaag is rood de kleur van jouw lippen! De kleur rood is natuurlijk de kleur van de liefde. En dat kan je terug zien! De kleur rood schijnt namelijk iets te doen met mannen. Het straalt kracht, passie en liefde uit. Rode jurkjes, rode lippen en rode hakken zijn de favorieten en doen het dus erg goed bij mannen. Draag je liever geen rood? Dan zijn zwart en wit ook kleuren waar mannen vrouwen graag in zien.