News

Wow: zo schrikbarend weinig verdien je dus als je in K3 zit

Wie droomde er niet van, op het podium staan net als K3-lid? De echte jeugdhelden hadden ons dansend op de tafel staan en dromend dat wij dé nieuwe K3 werden. Maar nu we wat ouder zijn en ook daadwerkelijk dingen moeten betalen, is de nieuwe K3 worden toch niet zo heel erg fruitful. Het salaris van de K3-leden is namelijk schrikbarend laag, we are shook!

K3-leden verdienen schrikbarend weinig

We hebben allemaal gezien dat Julia Boschman het nieuwste K3-lid is geworden! Maar ze hoeft er niet heel veel terug voor te verwachten, want het salaris van Julia is namelijk helemaal niet hoog. Wij vertellen je even wat meer over het loon dat Julia kan verwachten op haar volgende pay day.

Contract

Julia ging de strijd aan om de nieuwe K3-dame te worden, en bleef uiteindelijk samen met vier anderen over in de finale. Wat blijkt? Alle vier de deelnemers moesten vooraf hun contract al tekenen voor 5 jaar zonder dat ze wisten wat ze eigenlijk zouden gaan verdienen, weird. Dit verteld Lifeofyvonne op haar Instagram, Yvonne heeft zelf ook auditie gedaan om mee te gaan doen aan K2 zoekt K3. De finalisten moesten dus ergens voor tekenen, terwijl ze niet wisten wat het contract precies in hield. Is dit leventje dan toch te mooi om waar te zijn?

View post on Instagram
 

Het salaris

Yvonne vertelt ook uit eigen ervaring dat het niet gaat om veel geld. Ze heeft zelf dus auditie gedaan in de tijd dat Josje uit K3 ging en ze vertelt op haar Instagram dat de laatste 30 meiden allemaal een contract moesten tekenen. Hierin stond een bedrag van 3200 euro bruto per maand vermeld. What?! Dat vinden wij dus totaal niet veel voor een BN’er. Yvonne is het hier ook absoluut niet mee eens en vertelt dat je voor het harde werk wat die meiden doen eigenlijk veel meer moet verdienen. Ook spilled ze the tea en vertelt ze dat veel meiden die wel door gingen naar de volgende ronde toch zijn gestopt omdat ze het bedrag veel te laag vonden. Wat er dus ook bij komt kijken is dat je je leven totaal verandert en moet verhuizen naar België!

Zouden jullie nog ooit bij K3 willen nu je dit weet?

 

Lees ook:

Yehes, Albert Heijn en All You Need Is Love maken korte serie kerstspecials

Deze 5 melancholische films brengen jouw he-le-maal terug naar je tienertijd!