News

Andre Hazes en ex Monique nemen een wel hele heftige beslissing

Dat het niet zo lekker gaat met André is geen geheim, in september maakte zijn management zijn burn-out bekend. Een jaar geen optredens voor André dus, maar wat gaat hij dan doen met zijn vrije tijd? Naar Amerika dus en volgens bronnen gaat hij waarschijnlijk niet alleen…

Andre Hazes en ex Monique nemen een drastisch besluit

André is dus van plan om het grootste deel van 2023 in Amerika door te brengen. En daar wil hij dus niet alleen heen. Hoeveel gezelschap neemt hij met zich mee? 

Documentaire

André gaat deze maand nog met zijn moeder naar de staat Florida om daar een documentaire over André’s leven op te nemen. Vroeger brachten zij in Orlando vaak de zomervakanties door. Hierdoor heeft Andre besloten om een tijdje in Amerika te wonen. Volgens meerdere bronnen is hij al helemaal bezig met huizen kijken.

Hij wil Monique aan zijn zijde

In je eentje naar Amerika verhuizen is natuurlijk hartstikke boring. André probeert daarom ex-vriendin Monique en hun zoontje over te halen om met hem mee te gaan. André wordt trouwens al meer gespot bij Monique. Komt het schattige gezinnetje nou toch weer bij elkaar? 

Moeder Rachel is geen fan

Natuurlijk is niet iedereen fan van dit plan. Rachel Hazes beweert dat de twee helemaal niet meer bij elkaar zullen komen. Rachel, die overigens nooit een goede band met Monique had, is gewoon van plan alleen met André te vertrekken naar Orlando. “Ik denk dat iedereen het logisch vindt dat een vader naar zijn kind gaat. Daar wordt dan helemaal hysterisch over gedaan, maar ik vind het heel normaal dat een vader zijn zoon bezoekt. Nee, het is geen relatie. Wel vader-zoon”, zei Rachel in een gesprek met RTL-Boulevard. Maar, never say never! Hé, Rachel. 

Lees ook: 

Sarah van Soelen gestpot in Amsterdam met haar nieuwe lover?

Dat meen je niet: André Hazes blijkt toch echt terug te zijn bij Monique Westenberg