News

Yehes, Albert Heijn en All You Need Is Love maken korte serie kerstspecials

Wij kijken ieder jaar met een grote doos tissues en heel veel chocolaatjes op kerstavond naar de kerstspecial van All You Need Is Love, maar daar komt dit jaar verandering in. We kunnen namelijk in de weken voor kerstavond ook al genieten van Robert ten Brink!

All You Need Is Love komt met korte serie kerstspecials in de weken voor kerst

Tijdens kerstavond baal je er altijd van als de kerstspecial van All You Need Is Love weer is afgelopen. Maar daar komt dit jaar verandering in, want in de weken voor kerstavond kunnen we ook al genieten van een serie korte kerstspecials. All You Need Is Love is namelijk de samenwerking met Albert Heijn aangegaan, waardoor we vanaf 13 december iedere avond om 18:45 een korte special van All You Need Is Love kunnen zien waarin mensen samen worden gebracht die door alle coronamaatregelen het afgelopen jaar niet samen konden zijn tijdens de feestdagen. Als voorbereiding op de grote kerstspecial op kerstavond!

Zelf kun je ook een steentje bijdragen 

Zelf kun je ook een steentje bijdragen aan al het kerstgeluk. In de winkels van Albert Heijn staat namelijk vanaf 6 december een All You Need Is Love brievenbus waarin je een kaartje kunt stoppen met daarop wie er volgens jou een extra liefdevolle kerst verdient dit jaar. Uit al deze kaartjes worden dan uiteindelijk per winkel twee winnaars gekozen die boodschappen krijgen voor een uitgebreid kerstmenu. Dus, wacht niet langer en ga vandaag nog naar de dichtstbijzijnde Albert Heijn om jouw buurvrouw, zus of lieve moeder een extra liefdevolle kerst te bezorgen. Want je weet wat ze zeggen hè: wie goed doet, goed ontmoet!

View post on Instagram
 

Lees ook:

Must reads 👀