Food

Met deze adventskalender maak jij de lekkerste cocktails

De feestdagen komen eraan en dat betekent aftellen met de leukste adventskalenders! We hebben al heel wat leuke varianten voorbij zien komen, maar nog geen één als die van de Lidl. Dit is namelijk een 18+ adventskalender…

Met deze adventskalender maak jij de lekkerste cocktails

Wiehoe! Lidl komt met een adventskalender met een cocktailthema! Bij de feestdagen hoort natuurlijk een feestelijk drankje, en met deze adventskalender heb jij alle accessoires in huis om je gasten van de lekkerste cocktails te voorzien. Who needs a bartender? Jij nu in ieder geval niet meer!

Bron: Lidl website

De inhoud van de adventskalender

We snappen dat je nu mega nieuwsgierig bent naar wat er allemaal in die adventskalender zit. Natuurlijk gaan wij niet de volledige inhoud verklappen want dan is de hele lol er af. Wel kunnen we je vertellen dat de kalender uit 42 delen bestaat, en dat alles is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Een paar items die je kunt verwachten zijn een ijstang, cocktailzeef, kurkentrekker en een cocktailshaker. Wat de rest van de 20 items zijn, mag je zelf ontdekken! 

Als kers op de feesttaart heeft Lidl ook allerlei verschillende cocktailglazen in hun assortiment. Deze zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten en passen dus perfect bij jouw home made cocktail! Het enige wat je dan nog te doen staat is de drank en bijbehorende toevoegingen in huis halen. Je kunt de adventskalender met cocktailaccessoires voor €49,99 kopen bij de Lidl. Cheers!

Lees ook: 

Deze Pornstar Martini-oliebol móet je echt proberen met oud & nieuw!

Aftellen tot kerst doe je met deze bier adventskalender

Bron: Fem-femBeeld: giphy