Lifestyle

Deze vijf dingen moet je dus absoluut niet doen op je eerste date

Sommige dingen lijken een goed idee om op de eerste date te doen, maar zijn het zeker niet. Lees snel verder, want als je deze dingen vooral niet doet op je is de kans op het verpesten van je eerste date een stuk kleiner!

Dingen eerste date niet doen

Deze dingen moet je nooit doen op je eerste date

Er zijn een aantal dingen die echt off limits zijn op je eerste date en deze dingen moet je dan ook vooral achterwege laten!

Over je ex praten

Ga je eindelijk op een eerste date, begin je met praten over je ex. Echt iets wat je niet moet doen op de eerste date. We get it, je wil je nieuwe date natuurlijk uitleggen wat voor een klootzak hij was en waarom hij je leven heeft verpest, maar wil je voor succes gaan; begin er dan vooral niet over. 

Hard to get spelen

Hard to get spelen lijkt iets wat mannen heel erg leuk vinden, maar eigenlijk hebben zij hier best een hekel aan. Mannen zijn vaak niet op zoek naar een arrogante vrouw, maar zoeken meer iemand waar zij op kunnen bouwen en het leuk mee kunnen hebben. Een beetje hard to get mag wel, maar laat vooral zien wie je echt bent, girl!

Denk niet meteen dat jullie al een relatie hebben

Hem meteen behandelen alsof jullie al een getrouwd stel zijn is niet echt iets wat je wil (of wat hij wil) tijdens een eerste date. Dus als hij voorstelt ergens te gaan eten, ga dan niet kibbelend tegen hem in en noem hem vooral niet meteen schatje of lieffie, want dit werkt alleen maar averechts!

Niet te diepe gesprekken voeren

Tijdens een eerste date is het vooral de bedoeling om elkaar luchtig te leren kennen en niet meteen diepe gesprekken over zijn jeugd, ouders en levensdoel te hebben. Dat komt later allemaal wel. Zorg er gewoon voor dat hij een goede indruk van jou krijgt, dan komen die dates met diepe gesprekken vanzelf. 

De hele tijd op je telefoon kijken

Als je met iemand op date gaat, wil je soms natuurlijk wel even aan je besties laten weten hoe het gaat. Maar dat kun je beter niet doen waar hij bij is, ga liever even naar het toilet en app je vriendinnen het uitvoerige verhaal daar. Want je wil natuurlijk niet de hele tijd op je telefoon kijken als je met hem bent!

Lees ook: 

Must reads 👀