Astrologie

Dit zijn de vier knapste sterrenbeelden

knapste-sterrenbeelden

Schoonheid is natuurlijk een relatief iets. Wat de één als mooi beschouwt, vindt de ander niks en bovendien vallen we allemaal op een ander type. Astrologen hebben echter gesteld dat er wel degelijk in de sterren geschreven staat welk sterrenbeeld als het mooist wordt beschouwd. Well, if you say so... Hier hebben we dan (volgens de astrologie) de vier knapste sterrenbeelden!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Ah, de Vissen. Zij staan met stip bovenaan deze lijst volgens de astrologen en zijn dus ook het knapst. Vooral hun ogen zijn gevaarlijk: deze zijn enorm verleidelijk en simpelweg onweerstaanbaar. Het is dan ook niet voor niets het aantrekkelijkste feature van de Vissen. Pas op voordat je in de ogen van de Vissen verdrinkt.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal is een zogenaamde allround beauty. Ze zijn niet alleen qua karakter erg liefdevol en charmant, maar zijn qua uiterlijk vertoon ook nog eens heel aantrekkelijk. Hun liefdevolle en charmante karakter vertaalt zich door in hun uiterlijk.

Lees ook:
Déze drie sterrenbeelden verheugen zich nu al op de feestdagen

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De Leeuw staat voornamelijk bekend als een enorm sexy sterrenbeeld. Naast dit zijn ze ook nog eens ontzettend knap. Volgens astrologen zijn het voornamelijk de sexy lippen en voluptueuze, perfecte borsten (en de wangen, wat?) die de Leeuw tot één van de knapste sterrenbeelden maakt.

Tweeling | 21 mei – 20 juni

De Tweeling hoort ook absoluut in dit rijtje thuis. Met hun engelachtige gezichtjes en voorkomen charmeren ze iedereen. Het lijkt net alsof ze uit de hemel gevallen zijn, al is die foute openingszin er eentje die je beter niet bij hun kunt gebruiken.

Nogmaals, ‘mooi’ is relatief. Volgens experts in de astrologie zijn de bovenstaande sterrenbeeld de vier mooiste!

Beeld: Pinterest