Lifestyle

Opgelet: dit zijn de knapste sterrenbeelden

Schoonheid is natuurlijk een relatief iets. Wat de één als mooi beschouwt, is voor de ander misschien wel hartstikke lelijk en we vallen allemaal op een ander type. Astrologen hebben echter gesteld dat er wel degelijk in de sterren te vinden is welk sterrenbeeld als het mooist wordt beschouwd. Well, if you say so.. Hier hebben we dan (volgens de astrologie) de vier knapste sterrenbeelden!

Knapste sterrenbeelden

Dit zijn de knapste sterrenbeelden

Nogmaals, ‘mooi’ is relatief. Experts in de astrologie vinden de volgende vier sterrenbeelden echter het mooist!

Vissen

Ah, de Vissen. Zij staan met stip bovenaan deze lijst volgens de astrologen en zijn dus ook het knapst. Vooral hun ogen zijn gevaarlijk: deze zijn enorm verleidelijk en simpelweg onweerstaanbaar. Het is dan ook niet voor niets de meest aantrekkelijke feature van de Vissen.

Weegschaal

De Weegschaal is een zogenaamde all round beauty. Ze zijn niet alleen qua karakter erg liefdevol en charmant, dit komt ook in hun uiterlijk vertoon terug. En enorm knap. 

Leeuw

Dit is niet alleen een heel knap sterrenbeeld, maar vooral ook enorm sexy. Volgens astrologen zijn het voornamelijk de sexy lippen en voluptueuze, perfecte borsten (en de wangen, wat?) die de Leeuw tot één van de knapsten maakt. 

Tweeling

De Tweeling hoort ook absoluut in dit rijtje thuis. Met haar engelachtige gezicht en voorkomen charmeert ze iedereen. Het lijkt net alsof ze uit de hemel gevallen zijn, al is die foute openingszin er eentje die je beter niet bij haar kunt gebruiken.

Ram

De Ram heeft een prachtig gezicht. Met hun strakke kaaklijn en andere sterke gezichts features zullen ze iedereen om hun vinger winden. Ze zijn simpelweg onmiskenbaar knap!