Beauty

Dit is de beste huidverzorgingsroutine voor in de avond

Huidverzorging voordat je naar bed gaat, is mega belangrijk. Waarom? Omdat er anders allemaal viezigheid op je huid blijft zitten als je slaapt en dit kan voor veel onzuiverheden zorgen. Maak je vooral niet druk, want als je deze tips opvolgt, is jouw huidje altijd super clean!

Beste huidverzorging voor in de avond

Stap jij altijd zo je bed in zonder ook maar iets aan je huid te doen? Dan is dat niet erg goed voor je huid en is het ook wel de hoogste tijd om hier iets aan te doen… 

Haal je make-up er af

We get it, soms heb je na een lange avond gewoon echt geen zin meer om je make-up er af te halen. Maar dit is eigenlijk mega belangrijk, want naast dat het vies is om je laag foundation er ’s nachts op te laten zitten kan het ook voor heel veel puistjes zorgen. Dus haal altijd dat make-up doekje uit de kast, want it’s worth it! 

huidverzorging avond

Scrub je huid

Je kan het beste niet iedere dag je huid scrubben, maar dit kun je wel iedere week standaard aan je huidverzorgingsroutine toevoegen. Gebruik een lekkere scrub en maak even lekker je hele lichaam zacht. Dit voelt mega lekker en wedden dat je lover dan niet van je af kan blijven in bed!  

Doe een maskertje op

Een maskertje op zijn tijd kan jouw huid helemaal opfrissen en het is dan ook heerlijk om net als een scrub iedere week aan je skin care routine toe te voegen. De keuze aan maskertjes is natuurlijk reuze, dus of je nu een stroopwafelmasker, bloemengeurmaskertje of een maskertje met chocolade uitkiest, it is up to you

huidverzorging avond

Gebruik een gezichtsolie         

Sluit af met een lekkere gezichtsolie zonder parfum die je de hele nacht op je huid kunt laten zitten. Zulke gezichtsoliën zijn vaak best prijzig, maar je kunt ze een hele tijd gebruiken. Zo gaat zo’n olie roodheid van de huid tegen en maakt het de huid kalm. En dat is wat je wil, toch? 

Lees ook: