Films & Series

Rotweer? Deze onbekende films kan jij vandaag gaan bingewatchen op Netflix

Nu het dit weekend vreselijk rotweer is, is het een heel aantrekkelijk idee om deze onbekende films op Netflix te gaan bingewatchen. Pak er een dekentje, een stukje chocolade en kop thee bij en laat die Netflix marathon maar beginnen!

Deze onbekende films moet je echt bingewatchen op Netflix

Soms heb je het gevoel dat je Netflix al hebt uitgespeeld, maar grote kans dat je deze Netflix films nog niet gezien hebt!
 

Easy A

In de vrij onbekende Netflix film Easy A nemen we een kijkje in het leven van de vrij onzichtbare Olive Penderghast, maar dat onzichtbare veranderd als snel als zij een leugentje over haar ontmaagding verspreid en iedereen opeens de wildste geruchten over Olive te vertellen heeft. Een situatie waarin zij geen idee meer heeft wat met wat zij er mee moet doen, dus besluit ze haar status maar te omarmen en speelt ze de grootste slet van de school….

Watch on YouTube

Isn’t It Romantic

De architecte Natalie wordt allesbehalve opgemerkt op haar werk en ook de liefde loopt niet heel soepeltjes voor haar. Maar wanneer zij haar bewustzijn tijdens een diefstal verliest en ontwaakt ziet de wereld erop eens een stuk beter voor haar uit. Zo komt zij namelijk terecht in haar eigen romantische komedie en komt de liefde op eens van zelf op haar pad!

Watch on YouTube

Zwaar Verliefd

De Nederlandse film Zwaar verliefd is ook zeker een aanrader die lekker makkelijk wegkijkt. Zwaar verliefd gaat over de succesvolle dierenarts Isa die een beetje onzeker is over haar lichaam en de liefde. Vooral omdat zij Ruben ontmoet en zij meteen als een blok voor hem valt. Hij valt ook meteen voor haar, maar dat wil Isa niet geloven en daarom doet ze er dan ook alles aan om af te vallen voor deze knappe Ruben aka Jim Bakkum, maar of zij hem daarmee binnensleept…

Watch on YouTube

Verliefd op Ibiza

Om toch in de Nederlandse sferen te blijven is er een grote kans dat je de best oude film Verliefd op Ibiza nog niet gezien hebt, maar dat is zeker de moeite waard. Verliefd op Ibiza is namelijk een typische Nederlandse romcom met Jan Kooijman in de hoofdrol en dat is geen straf om naar te kijken. In de film zien we een verhaallijn met elf mensen die steeds verwikkeld raken in elkaar en dat levert bedrog, nieuwe liefdes en heel veel grappige momenten op. Kortom Verliefd op Ibiza moet je echt zien!

Watch on YouTube

Lees ook: 

Thank us later; dit zijn de 7 meest voorkomende fouten die jij maakt bij het gebruiken van een tampon

OMG: We kunnen straks onze eigen stickers maken op WhatsApp!

Must reads 👀