Lifestyle

Deze sterrenbeelden passen perfect bij elkaar!

Net een nieuwe rela en wil je even checken of jullie echt zo goed bij elkaar passen als je denkt? Goed nieuws: dat kan hier! Wij hebben namelijk de beste sterrenbeeldenmatches voor jullie uitgezocht. Oh, en ook de sterrenbeelden die totaal niet bij elkaar passen.. Sorry!

Deze sterrenbeelden zijn een match made in heaven! Of niet..

Ook als je niet in sterrenbeelden gelooft is het af en toe even leuk om je horoscoop te lezen. Geef maar toe! Ben jij blij met jouw match? Of moet jij  je kwarrel even een appje sturen dat het toch niet gaat werken? 

Ram

De ram is hartstochtelijk, charismatisch, zelfverzekerd, enorm sexy en neemt graag de leiding in de liefde. De perfecte match voor dit sterrenbeeld is daarom iemand met het sterrenbeeld Tweelingen! Tweelingen is namelijk een levendig sterrenbeeld, dus de Ram verveelt zich nooit. Met Vissen en Kreeft is een relatie echt een no go. Deze gevoelige sterrenbeelden kunnen de woede-uitbarstingen van de Ram niet handelen.

Stier

De stier is lichamelijk ingesteld. Ze zijn op zoek naar een betrouwbare relatie, hebben geen haast en willen genieten van hun partner. Hand in hand lopen, samen in bad en langzame seks zijn dingen die een stier graag wil in een relatie. Daarom is de perfecte match met een stier Maagd of Steenbok. Boogschutter en Leeuw zijn totaal geen match voor een Stier. Ze hebben soms de neiging kwetsende dingen te zeggen (die ze tien minuten later vergeten zijn), terwijl de Stier – die nooit wat vergeet – de opmerking nog lang niet is vergeten.

Tweelingen

Voor Tweelingen is het hebben van plezier het belangrijkst en ze zijn echt op hun best als ze omringd zijn door vrienden. De Waterman voelt zich daar net zo over. Tweelingen en Waterman zijn echt een match made in heaven. Tweelingen raken nog wel eens overbelast, dan hebben ze het liefst een tijdje voor zichzelf nodig. Stier en Kreeft zijn daarom totaal geen match. Deze sterrenbeelden zijn te aanhankelijk voor een Tweelingen. 

Kreeft

Kreeft is liefdevol, zorgzaam en vooral volhardend. Kreeften zijn vrij slecht in het loslaten van relaties, ook als het echt niet meer werkt. De perfecte match voor Kreeft is daarom ook een Stier, die houdt namelijk ook niet van veranderingen. Stieren zijn begripvol, geduldig en trouw. Precies wat een Kreeft nodig heeft. Sterrenbeelden die meer vrijheid nodig hebben, zoals Tweelingen, Boogschutter en Ram zijn dan ook geen match.

Leeuw

De Leeuw houdt van mensen die zich jong gedragen, hoe oud ze ook zijn. Leeuw en Schorpoen zijn daarom een perfecte match voor hen: eerlijkheid en hartstocht is megabelangrijk in deze relatie. Samen hun doelen behalen kost ze totaal geen moeite. Ook een Ram en Leeuw vormen een goede match, zij leven beiden in het nu en ontwijken graag relatieproblemen. Maagd is absoluut geen match, die is namelijk te precies. Daar worden Leeuwen onzeker van. 

Maagd

Een Maagd is vrij voorzichtig, daarom doet Maagd nooit iets overhaast. De perfecte match voor iemand met het sterrenbeeld Maagd is Vissen. Vissen kan namelijk supergoed naar Maagd luisteren en probeert hun relatie niet te overhaasten. Maagd voelt zich veilig bij Vissen. Boogschutter en Waterman zijn geen match, deze sterrenbeelden zijn een tikkeltje te onvoorspelbaar voor een Maagd. 

Weegschaal

Weegschaal is het verleidelijkste sterrenbeeld, niemand kan de charmes van de Weegschaal weerstaan. Dat maakt de Weegschaal wel kieskeurig. Weegschaal en Ram zijn een goede match, vooral op seksueel vlak voelen ze zich tot elkaar aangetrokken. Ze zijn elkaars tegenpolen, hebben weinig met elkaar gemeen, maar vullen elkaar buitengewoon goed aan. Weegschaal en Maagd zijn geen match; de vele diners, bijeenkomsten en feestjes zijn voor een Maagd te veel feesten.

Schorpioen

De Schorpioen is zorgzaam, harstochtelijk en een tikkeltje jaloers (niks mis mee). Steenbok en Schorpioen matchen daarom perfect met elkaar. Steenbok is namelijk super toegewijd, integer en trouw, daardoor kan de Schorpioen zich niet anders dan veilig voelen bij een Steenbok. Van een relatie met een Waterman wordt de Schorpioen wanhopig: schorpioen is namelijk nogal op over emoties praten tegen en wil nog wel eens met een ander flirten.  

Boogschutter

De Boogschutter is altijd positief, gelooft dat bijna alles mogelijk is en haalt het beste uit elke situatie. Het is dus echt een must voor de Boogschutter dat hun partner eerlijk, ontspannen en vooral gezellig is. Laten dat nou net de eigenschappen van Tweelingen en Ram zijn. Boogschutter wil nog wel eens botsen met Vissen en Kreeft. Boogschutters kunnen namelijk nog wel eens in woede uitbarsten en geven ook niet op tot de ruzie is opgelost. 

Steenbok

Steenbok is het meest toegewijde, evenwichtige sterrenbeeld. De Steenbok voelt zich aangetrokken tot zelfverzekerde, kalme, goed geklede en goedgemanierde mensen. Daarom is de Schorpioen een perfecte match. Ze voelen elkaar supergoed aan en vergeten en vergeven niets. Een relatie met Boogschutter en Ram kan lastig zijn, Steenbok kan hen namelijk niet de aandacht en romantiek geven waar zij naar verlangen. 

Waterman

De Waterman is orgineel, interessant en behoort tot de aardigste mensen op aarde. Waterman is een beetje in dubio, hij wil namelijk vrij zijn, maar ook een vaste relatie. Watermannen krijgen het daarom benauwd in een te intieme relatie. Tweelingen is daarom de perfecte match. Ze geven elkaar ruimte en praten meestal eerst hun onenigheden uit voordat deze tot heftige ruzies uitmonden. Waterman wil over alles praten, behalve over gevoelens. De Schorpioen is dus absoluut geen match. 

Vissen

Vissen zijn het meest mysterieus, maar ook het meest romantische sterrenbeeld. Met schattige kleine dingetjes zoals briefjes, appjes of cadeautjes laat Vissen aan hun partner weten dat ze altijd in hun gedachten rondrennen. De perfecte match is daarom Stier, Stier waardeert het attente gedrag van Vissen heel erg. Omdat Vissen niet van confrontaties houdt en niet tegen onverschilligheid kan zijn Leeuw en Boogschutter geen match. 


 

Lees ook:

Van scharrel naar potentiëla; dit zijn de rare benamingen voor een relatie in 2021

Dit zegt jouw sterrenbeeld over op wat voor type man je valt