Lifestyle

Oh, oh; dit zijn tekenen dat je niet meer dan friends with benefits voor hem bent

Vind je hem heel erg leuk, maar ben je bang dat het voor hem alleen friends with benefits is? Check dan snel of hij deze dingen doet, want dit zijn de tekenen waaraan je kunt herkennen dat jij niet meer dan friends with benefits voor hem bent!

Dit zijn tekenen dat je niet meer dan friends with benefits bent

Hij appt je alleen ’s avonds, wil alleen maar samen Netflix kijken en jij moet altijd alle moeite doen. Kortom; allemaal tekenen dat jij niet meer dan friends with benefits voor hem bent en hoe graag je hem ook zou willen veranderen en verliefd op je zou willen maken, dit is helaas niet de realiteit. 

Hij wil alleen maar Netflixavondjes houden

Jij wil romantisch uiteten of een keer samen drankjes doen, maar het enige wat hij wil is Netflix en chill-avondjes thuis. En dan weet je het eigenlijk al meteen… Jij bent dan simpelweg niet meer voor hem dan alleen friends with benefits waar hij het soms leuk mee kan hebben. Maar waarmee hij niet in het openbaar mee wil worden gezien. Ouch!

herkennen friends with benefits

Jij moet iedere keer alle moeite doen

Als je altijd maar moet voorstellen om af te spreken en je negen van de tien keer toch een ‘nee’ krijgt is dat naast heel erg vermoeiend ook iets waar je uiteindelijk niks mee zal gaan bereiken. Er is namelijk een grote kans dat hij je dan alleen maar ziet als friends with benefits. En nog iets: alleen wanneer het hem uit komt. Als je hiermee te maken hebt moet je vooral voor jezelf de afweging maken of hij het echt waard is, want er zwemmen genoeg vissen in de zee!

Hij appt je alleen ’s avonds

Als hij je alleen ’s avonds appt, betekent het natuurlijk niet meteen dat jullie alleen friends with benefits zijn, want overdag is hij misschien wel heel erg druk met van alles en nog wat. Maar als ieder gesprek ’s avonds meteen uitloopt op seks, dan heeft hij je alleen maar nodig om aan zijn behoeftes te voldoen en is hij allesbehalve geïnteresseerd in hoe het echt met je gaat. Run, Forrest, run!

Friends with benefits herkennen

Hij zit steeds op zijn telefoon

Als jullie dan eindelijk afspreken is de eindstand dat hij alleen maar op zijn telefoon met andere meiden aan het appen is. Als dit gebeurt, moet je hem echt even vragen of hij alleen wil afspreken voor alle actie en lust in de slaapkamer, want echt gezellig kletsen daar doen jullie niet aan… En dat is om een reden!

Je bent geen prioriteit voor hem

Als jullie opeens allebei een dag vrij hebben en jij niet kan wachten om weer met hem af te spreken, maar hij liever wat anders gaat doen met zijn vrienden kun je tot de conclusie komen dat jij eigenlijk geen prioriteit voor hem bent. De meeste mannen die een vrouw echt leuk vinden staan juist te springen wanneer ze onverwachts wat samen kunnen doen.

Lees ook: 

Must reads 👀