Love

Dit zijn vijf standjes die jij sowieso nog niet kende

Na een tijdje is het wel een beetje gedaan met altijd maar standje missionaris en, als jullie je even heel experimenteel voelen, doggy. Mocht je dus een beetje verveeld zijn met de ‘normale’ standjes, dan hebben wij de oplossing voor je: hier heb je vijf standjes die je so-wie-so nog niet eerder hebt geprobeerd.

Vijf standjes die jij nog niet kende

Missionaris, doggy en de cowgirl kent iedereen wel. Maar had jij hiervoor al wel eens van de volgende vijf standjes gehoord? Wij in ieder geval niet. Hier heb je vijf standjes die je, naar alle waarschijnlijkheid, nog niet kende!

De schaar

Dit klinkt moeilijk en als iets wat twee vrouwen doen. Dat hoeft dus helemaal niet zo te zijn! Zo werkt het: de vrouw ligt op haar rug, met één been gestrekt en leunend op een vlak. Het andere been is opgetrokken. De man komt dan tussen haar benen in te staan.

De dolfijn

De dolfijn? Hoe moeten we dit nou weer voor ons zien.. Dit is voor de ladies onder ons die het liefst als zeester fungeren, want hierbij hoef je dus echt vrij weinig te doen. Jij ligt op je buik en hij gaat er bovenop liggen. Klinkt makkelijk, is het ook!

The carpet burn

Klinkt echt niet fijn, deze. Hierbij ga je met je knieën op de grond zitten en kan je dus blijkbaar zere knieeën krijgen. Hence the name. Handig voor bij een blowjob, bijvoorbeeld. Wij zien het in ieder geval nog niet helemaal gebeuren, als je het niet erg vindt.

De brug

Dit deden we vroeger allemaal, toch? Om te laten zien hoe lenig je wel niet was, ging je op je rug liggen om vervolgens met je handen en voeten omhoog te komen en een soort bruggetje te maken. Dat is echter totaal niet waar we op doelen met dit standje, want deze is nog veel erger. De man moet namelijk een brug vormen door met zijn hoofd en voeten te gaan liggen op twee voorwerpen en de vrouw moet erop gaan zitten. Hoe zien ze dit voor zich?

De spin

Ha, hier zijn we sowieso al geen grote fan van. Spinnen zijn namelijk niet onze favoriete creatures. Gadver! Bij dit standje liggen de vrouw en de man allebei op hun rug. Hun benen liggen langs elkaar heen en hier zit de gelijkenis met een spin dan ook. Hoe de penetratie verder gaat durven we je niet te vertellen, maar ik zou zeggen; probeer het lekker uit!

 

Lees ook:

Spice it up door het op deze spannende plekken te doen

Deze standjes kun je beter niet doen tijdens de eerste keer