Lifestyle

Oh, oh: deze sterrenbeelden zijn het meest toxic

Tuurlijk hebben sterrenbeelden veel over een persoon te zeggen. Of je jaloers bent, met welke persoon jij het beste kunt gaan daten en wat jouw partner wil in bed volgens zijn sterrenbeeld; het kwam allemaal voorbij. Wij gaan je in dit artikel even vertellen wie het meest toxic is, of dit nou in een relatie is of op crimineel gebied. 

Deze sterrenbeelden zijn het meest toxic

Welke van de sterrenbeelden zijn nou het meest toxic? Manipuleren en liegen het meest om hun zin te krijgen en laten alles om zichzelf draaien? Wij vertellen het je.

Schorpioen

Schorpioenen zijn gepassioneerd en hebben doorzettingsvermogen, maar gebruiken dit ook wel eens voor de verkeerde doeleinden. Vandaar dat ze ook redelijk bovenaan dit lijstje staan. Ook zijn Schorpioenen vaak controlfreaks en kunnen ze wel eens manipuleren om hun zin te krijgen. Daarnaast moet je naar alle waarschijnlijkheid geen ruzie krijgen met iemand met dit sterrenbeeld, want daar kom je niet zonder kleerscheuren uit. Ze slaan namelijk meteen terug, of dit nou verbaal of fysiek is. Hier moet je dus wel mee oppassen! 

Leeuw

Leeuwen vinden het heel fijn om de macht te hebben, of dat nou in een relatie of in het dagelijks leven is. Ze kunnen hartstikke vriendelijk zijn, maar ook redelijk arrogant. Ze vinden zichzelf de belangrijkste persoon op aarde en eisen daardoor ook alle aandacht op. Wanneer zij het nodig achten, gaan ze hiervoor over lijken. Knap, verleidelijk en charmant, maar ook op een gevaarlijke manier!

Ram

Oei, dit sterrenbeeld heeft af en toe een iets te kort lontje. Wanneer ze hun zin niet krijgen, kunnen ze nog wel eens agressief uit de hoek komen en je in een verwarde state of being brengen. Daarnaast kunnen ze veranderen als een blad aan de boom, dus dit kan ook voor redelijk wat verwarring zorgen. Door hun impulsieve karakter zullen ze eerst reageren, en daarna pas nadenken over de consequenties. Lijkt ons dus niet heel handig, whoops!

Lees ook:

Dit zegt jouw sterrenbeeld over op wat voor type man je valt