Lifestyle

Avondje samen thuis? Geef jouw partner dan een mega spannende massage

Je zult op het moment veel meer avonden samen thuis zijn dan normaal, maar dat hoeft dat niet te betekenen dat je iedere avond maar een Netflix-serie moet gaan kijken. Nee, je kan elkaar ook verwennen met een mega erotische massage!

Zo geef jij een mega erotische massage

Een erotische massage kun je op heel veel soorten manieren geven, maar wij hebben de beste tips voor gegarandeerd succes op een rijtje gezet!

Het licht is essentieel

Als je een erotische massage gaat geven aan je lover is het natuurlijk niet heel sexy om de tl-lampen aan te laten en daar wordt jouw partner waarschijnlijk allesbehalve ontspannen van. Je zou bijvoorbeeld beter kleine sfeerlichtjes aan kunnen laten of als je het helemaal spannend wil maken kun je de kamer ook vol met kaarsjes zetten. Dat belooft wat…

Een fijne temperatuur

Als je begint met masseren is het vaak nog niet zo steamy en hot, daarom is het fijn om een lekker warme kamertemperatuur te hebben. Zo ligt jouw partner niet met kippenvel op bed en heb jij het zelf ook lekker warm tijdens het masseren. Oh ja; en vergeet ook niet eerst even je handen warm te maken voor het masseren, want twee ijskoude handen op je rug brengt je niet echt in de mood, right

erotische massage geven

Kies een lekkere massage-olie uit

Massage-olie is essentieel tijdens het geven van een erotische massage. Hierdoor glijden je handen namelijk een stuk makkelijker over het lichaam van je partner en gaat het een stuk minder stroef. Als je een massage-olie gaat kopen, kies er dan vooral één met een geur waar je partner van houdt, anders ligt hij de hele avond in een geur die hij misschien wel heel vies vindt en dat kan best wel een dealbreaker zijn.

Masseer de juiste plekken

Als je hem erotisch wil masseren is het natuurlijk niet heel spannend als je alleen zijn rug masseert. Ga een keer met je handen langs zijn erogene zones of begin hem spontaan te zoenen tijdens het masseren. Dit bouwt de spanning alleen maar op. Grote kans dat hij hier enorm van geniet! 

erotische massage geven

Ga steeds iets harder drukken

Als je je partner lekker opgewarmd hebt, kun je steeds iets meer druk gaan zetten. Dit zou je bijvoorbeeld met je duimen, handpalmen of al je vingers kunnen doen. Kijk vooral naar wat hij lekker vindt en reageer daar dan weer op, want het is uiteindelijk natuurlijk helemaal aan jou! 

Zet muziek aan

Last but not least kun je tijdens je erotische massage ook muziek op de achtergrond aanzetten om het wat spannender te maken. Dan hebben we het natuurlijk niet over je favoriete hardrock playlist, nee; je kunt het beste kiezen voor wat rustigere liedjes die hem steeds meer in the mood krijgen. 

Lees ook:

Must reads 👀