Lifestyle

Dit zijn jullie meest bizarre ervaringen met vreemdgaan

Vreemdgaan is helaas iets wat vaak voorkomt in hedendaagse relaties. Het is soms best lastig om monogaam te blijven. Het opbiechten is dan vaak de beste optie, maar sommigen kiezen ervoor om dat niet te doen. Maar al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel! Lees mee met de meest bizarre ervaringen met vreemdgaan. 

Condoom

Een meisje vertelt dat ze vreemdging terwijl ze op kamp was. Ze had een vluggertje met een jongen op het kamp, maar had al snel daarna spijt. Ze wilde het de volgende dag aan haar vriend vertellen, maar dat ging niet helemaal zoals gepland. Want toen haar vriend haar aan het vingeren was, werd opeens duidelijk wat ze had uitgespookt. Hij vond namelijk een condoom in haar flamoes. Oei, praat je daar nog maar eens uit! 

Stiefbroer

Dit bizarre verhaal gaat over twee stiefbroers. Ze zijn beste vrienden, en hebben allebei een vriendin. Ook de vriendinnnen mogen elkaar en dus gaan ze regelmatig op dubbeldate. In de kerstvakantie ging één van de broers samen met de vriendin van zijn stiefbroer op vakantie. Toen ze terug kwamen leek er niets aan de hand, maar niets was minder waar. Ze hadden seks gehad op de vakantie en hielden dit twee maanden lang geheim. Toen het verhaal naar buiten kwam hebben de vreemdgangers een relatie gekregen. Ze cheaten dus niet alleen bij hun vriend/vriendin, maar ook beiden bij hun beste vrienden. Pijnlijk! 

Familie

Een jongen had ooit op een dronken avond seks gehad met iemand anders. Het was eenmalig, dus hij besloot het geheim te houden. Maar toen hij met zijn vriendin op familieweekend was, zag hij het meisje waarmee hij vreemd was gegaan. Wat bleek? Het meisje was de achternicht van zijn vriendin. Dat was vast een geweldig familieweekend…

Vliegtuig

Een stel zat in het vliegtuig van Amsterdam naar New York toen zijn vriendin iets wilde laten zien op haar telefoon. Toen ze haar berichten opende kwam een chatgesprek met een jongen tevoorschijn. De jongen zag een gesprek met een vriend van hem. Hierin vertelde zijn vriendin hem hoe erg ze hem miste en dat ze liever met hem op vakantie was gegaan. Dat is vast een lange vlucht geweest…

Baby

Dit verhaal gaat over een man die na 12 maanden dienst in het leger terug kwam naar huis. Zijn vrouw was bevallen van een baby maar toen hij het kindje zag, wist hij dat er iets niet klopte. Het kindje had namelijk een donkerdere huidskleur. De vrouw probeerde hem nog wijs te maken dat ze zuidelijke familieleden had. Gelukkig is hij daar niet ingetrapt.  

Kussen

Een man vond elke avond nadat hij thuiskwam van zijn werk een rare vlek op zijn kussen. Zijn vriendin zei dat het kwam doordat hij kwijlde, maar dat was niet het geval. Het was namelijk gewoon sperma van de man waarmee ze vreemdging. Hij gebruikte zelfs zijn handdoeken. Iewl!

Lees ook:

Dit zijn de 10 raarste zoekopdrachten in Google

ZIEN: Deborah en Koen uit Temptation Island 2021 zijn uit elkaar door vreemdgaan

 

 

Bron: spuiten en slikkenBeeld: Instagram