Food

Dit is de What I Eat In A Day van Romee Strijd

De knappe Romee Strijd; we kennen haar allemaal wel als topmodel voor Victoria’s Secret, YouTuber en als Mint’s Mommy. Wij zijn benieuwd hoe ze dat allemaal doet én daarbij ook nog eens in shape blijft. Gelukkig post ze regelmatig een What I Eat In A Day-video op YouTube.

Dit is wat Romee het liefst eet op een dag

Bij een gezond dieet is het belangrijk dat je wat je eet ook daadwerkelijk lekker vindt. Anders hou je de gezonde levensstijl natuurlijk nooit vol! Houd dit dieet dus aan als inspiratie, maar blijf vooral zoeken naar een dieet dat perfect bij jou past! 

Morning drink

Tijdens haar drukke ochtend als mama vindt Romee het fijn om haar dag toch semi-rustig te kunnen beginnen met haar morning drink! Ze drinkt dan het liefst een glas heet water met citroensap. De verfrissende smaak geeft haar een rustig gevoel. 

Ontbijt

Als het eenmaal tijd is om te ontbijten, het liefst een half uur na haar morning drink, begint ze haar dag goed met een goede kom havermout. Deze maakt ze met een halve geprakte banaan, 50 gram havermout en wat kokend water. De toppings maken haar ontbijt natuurlijk subliem! Romee gebruikt hiervoor kaneel, blauwe bessen, gojibessen, chiazaadjes, pompoenzaadjes and last but not least… Pindakaas. Yummy!  

View post on Instagram
 

Ochtendsnack

Haar snack voor de lunch bestaat uit een combinatie van fruit en een vetbron, volgens Romee stijgt je bloedsuiker dan niet al te erg en vermijd je die energiedip! Haar lievelingscombinatie is aardbeien met amandelen. Handige tip en ook nog eens lekker! 

Lunch

Deze had je vast niet verwacht. Als lunch eet influencer Romee het liefste avo-toast! Ze maakt deze met desembrood, hummus, een gebakken eitje, wat specerijen en natuurlijk avocado. Altijd lekker!

View post on Instagram
 

Middagsnack

Komkommer en wortels gedipt in wat hummus. Superlekker én healthy. Als drankje neemt ze hier een kopje thee bij. Volgende keer dus even wat beter nadenken over die koekjes, want dit is ook een goede optie! 

Avondeten

In deze what I Eat In A Day geniet Romee van aubergine uit de oven, gevuld met feta, granaatappelpitjes en een yoghurtdressing. Deze serveert ze met bruine rijst. Aah, lekker!

View post on Instagram
 

Lees ook:

Deze romantische mini kerstserie moet jij vanavond kijken

Uitproberen: de pinch hair hack voor meer volume!