News

Huh: EOTB-ster en Terror Twin Esmee Ipema heeft een heel nieuw gezicht

Esmee Ipema, beter bekend als één van de Terror Twins van Ex On The Beach, is niet bang voor een spuitje hier en daar. Maar Esmee deelt op haar Instagram dat ze een full face make-over is aangegaan, wij herkenden haar haast niet meer! Nadat de Terror Twins verschenen bij hun eerste seizoen EOTB zijn de twee mega erg veranderd, en wij laten de before and after aan jullie zien!

Plastic Fantastic

De Terror Twin heeft zich flink onder handen laten nemen dit keer, ze heeft dus nu een full face make-over gedaan. Dit betekent dat ze fillers heeft gekregen in haar kaak, kin, jukbeenderen en lippen. A lot of plastic! Maar hoe we Esmee kenden en hoe ze er nu uit ziet is echt een mega verschil!

Lang twijfelen

Op de Instagrampagina van Esmee verscheen een paar dagen geleden een foto online waarbij ze haar behandeling deelt. Een before and after foto waar haar volgers haar niet meer terug herkenden. Ze zette in haar caption: ‘’Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers. Ik heb mijn lippen bij Doktor Samana in Rotterdam opgelost om ze vervolgens na 2 weken opnieuw op te vullen volgens de Russische methode. Dit houdt in dat je door deze methode flat lips creëert. Het tegenovergestelde van duck lippen dus.’’ En als je denkt dat dit het was, you thought wrong girl, ook schrijft ze dat haar kin, jukbeenderen en kaak heeft laten doen. Gelukkig is Esmee zelf erg tevreden met haar look nu!

View post on Instagram
 

Vroeger was alles beter

De tweeling kennen wij natuurlijk van Ex On The Beach, waar de twee er totaal anders uitzagen. De Terror Twins hebben al genoeg laten doen en zullen het hier naar alle waarschijnlijkheid ook niet bij laten. Je bent al bijna vergeten hoe ze samen er uitzagen toen ze voor het eerst dat strand op kwamen, maar gelukkig hebben wij de foto nog voor jullie!

Hier zie je de Terror Twins, toen ze voor het eerst te zien waren bij EOTB, Esmee staat links.

En zo zien de twee er nu uit!:

Herkennen jullie ze nog terug?

Bron: Instagram @esmee_ipema

Lees ook: 

Dat meen je niet: André Hazes blijkt toch echt terug te zijn bij Monique Westenberg

Terror Twin Sharon heeft spijt van haar deelname aan Ex On The Beach

 

 

 

Must reads 👀