News

Uitgelekt: er komt een nieuwe Expeditie Robinson spin-off met alleen ex-finalisten!

Oh my! Robinson-fans opgelet: er komt een Expeditie Robinson spin-off met alleen ex-finalisten van de afgelopen seizoenen. Er wordt gesproken over The Battle Of The Fittest. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd, ga jij kijken?

Expeditie Robinson spin-off met alleen ex-finalisten!

Het lijkt ons helemaal amazing om onze oude favorieten weer terug te zien! Wij zijn benieuwd of ze de proeven nog moeilijker gaan maken, de oude deelnemers zijn immers zo ongeveer experts op dit gebied. 

Opnames

Deze versie zal alleen online te zien zijn, via Videoland. De crew van het programma is al aanwezig op de locatie. Volgens geheime bronnen zullen de verschillende oud-deelnemers deze week ook volgen. De opnames van dit seizoen zullen niet veel later van start gaan. Spannend!

Locatie

Lang was het onbekend waar de opnames plaats zouden vinden, maar we zijn er toch achter gekomen! De locatie van het nieuwe seizoen wordt namelijk waarschijnlijk Zanzibar. Dat is een eiland aan de oostkust van Tanzania. Afgelopen zomer zijn de proeven daar namelijk al geïnstalleerd.

Deelnemers

Helaas zijn niet alle kandidaten bekend. Wel weten we dat Kay Nambiar mee zou doen aan dit seizoen. De rest van de kandidaten volgt als het goed is later deze week. Deze week werd bekend gemaakt dat Art Rooijakkers en Geraldine Kemper een online Videoland versie gaan presenteren van Expeditie, en wij geloven natuurlijk dat dit om de All Star Expeditie gaat!

 

Lees ook:

Gin in een kerstbal; de perfecte combinatie

Aha! Zo moet je dus een eitje pocheren

Must reads 👀