News

OMG: Donny Roelvink gespot met bekende Love Island winnares!

Donny is onlangs weer vrijgezel en is nu alwéér gespot met een andere date. Na Janice was het tussen Donny en Yolanthe erg gezellig, maar dat bleek ook niks te worden. En nu heeft hij een andere bekende Nederlander aan de haak geslagen, een Love Island winnares! Zou zij het hartje van Donny nu gewonnen hebben?

Nieuw vlam voor Donny Roelvink?!

Donny had een relatie met Janice Blok, maar dat was onlangs uitgegaan, helaas. Daarna scharrelde Donny wat rond met Yolanthe, maar dat is ook voorbij. Zou Donny dan nu echt zijn lover gevonden hebben?!

Gespot met nieuwe lover?!

Volgens Lifeofyvonne is Donny dit weekend gespot op een feestje met een meisje aan zijn hand. Namelijk Alexandra, van Love Island seizoen 1. De twee liepen hand in hand op feestje, verder heeft de bron niet veel meer gezien. Behalve dat de twee het érg gezellig hadden! Spill the tea, honey!

Love Island winnares

Alexandra won het eerste seizoen van Love Island met Denzel Slager. Die wij kennen van Famke Louise natuurlijk, die twee verwachten binnenkort hun eerste kindje. Denzel en Alexandra waren na Love Island nog een tijdje samen, maar toen zetten zij samen helaas een punt achter hun relatie. Het zou ons dus niks verbazen als Alexandra en Donny daadwerkelijk aan het daten zijn, ze zijn ten slotte beide single. Wat vinden jullie van Donny en Alexandra samen? 

Bron: Instagram @Lifeofyvonne

Bron: Instagram @lifeofyvonne

Lees ook:

What? Delphine had een relatie met een ander vlak vóór Temptation Island?!

Deze romantische mini kerstserie moet jij vanavond kijken

Must reads 👀