News

Huh: Juultje Tieleman en Koen van Heest in love?!

Bekende YouTubers Juultje en Koen schijnen het heel erg leuk te hebben samen. Juultje heeft op dit moment geen relatie, maar Koen had wel een vriendin en is, nog niet bevestigd, uit elkaar. Volgens Reality.fbi is het aannemelijk dat er tussen Juultje en Koen iets aan het opbloeien is, tea!

Zijn Juultje Tieleman en Koen van Heest aan het daten?

Juultje Tieleman had een relatie met Youtuber Don de Jong. Maar dat is is afgelopen week ook uit gegaan. Koen van Heest had een relatie met Jamie Ommel maar volgens geruchten zijn zij ook uit elkaar. Juultje en Koen zijn al vaker samen gespot, zouden ze dan toch aan het daten zijn?

Koen en zijn vriendin

Koen en Jamie hadden een relatie, maar na geruchten schijnt dat ook uit te zijn. Reality.fbi vertelt dat de twee alle foto’s die ze samen hadden van hun Instagram verwijderd hebben, wel heeft Jamie op haar hoogtepunten nog wat foto’s staan van hun samen. Dus het lijkt alsof er tussen die twee niks meer is!

Samen gespot?!

Koen en Juultje zijn laatst samen gespot! Ze waren namelijk samen bij een theatervoorstelling in Scheveningen, maar de twee zijn dus al vaker samen gespot. Ze hebben laatst ook samen een video opgenomen voor Juultjes Youtube kanaal. Ze vertellen in de video dat ze elkaar eigenlijk pas een maandje kennen. De twee lijken in de video wel een goede band te hebben met elkaar dus wie weet bloeit hier inderdaad wat leuks uit! Wat denken jullie? 

Lees ook:

Dat meen je niet: André Hazes blijkt toch echt terug te zijn bij Monique Westenberg

Sarah van Soelen gespot in Amsterdam met haar nieuwe lover?