Lifestyle

Dit is je favoriete positie in bed volgens jouw sterrenbeeld

Weten wat je partner fijn en lekker vindt in bed is hét geheim tot het hebben van geweldige seks. Helaas is dit niet altijd zo gemakkelijk. Wij zochten per sterrenbeeld hun favoriete seksstandje uit. Voel jij de eerste keer met je scharrel al aankomen? Check dan eerst even zijn sterrenbeeld, dan weet je vanadf nu precies wat je moet doen.

Dit is je favoriete standje volgens je sterrenbeeld

Uiteraard kan het per persoon wat afwijken. Belangrijk dus dat jij en je lover goed naar elkaar luisteren en aangeven wat je lekker vindt of juist niet! Kan jij je vinden in jouw favoriete standje?  

Ram

Dit sterrenbeeld staat bekend om snelle, agressieve en zelfs een beetje ruwe seks. De Ram houdt van avontuur en spelletjes in bed. Met dit sterrenbeeld wordt het gegarandeerd een hete nacht! Een mooi setje lingerie zal dan ook niet ontbreken. Favoriete standje: uitdagend, laat hem in controle!

Stier

De Stier houdt van sensuele en langzame seks. Houd het lekker traditioneel. Favoriete standje: missionaris natuurlijk. Stieren zijn ook niet vies van orale seks, de soixante-neuf positie is daarom ook een goede optie!

Tweelingen

Tweelingen zijn energiek en leven in een wereld vol fantasie! Superleuk, maar ze raken daarom ook vrij snel verveeld. Tweelingen zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe dingen voor in bed. Ze staan ook voor praktisch alles open, de wereld ligt aan hun voeten. Favoriete standje: staand (we zeiden toch energiek!), waarin hij je aankijkt en je tegen de muur drukt. 

Kreeft

Kreeften zijn vrij onvoorspelbaar in bed. De ene keer willen ze vanilleseks en de andere keer liever ruig. Favoriete standje: bovenop! 

Leeuw

Leeuwen houden van gepassioneerde seks en hebben een hoog libido. Dit houdt niet in dat dit sterrenbeeld verzot is op pikante seks, ze koesteren toch enigszins een voorkeur voor ‘normale’ seks. Leeuwen willen graag de beste zijn en hebben het liefst de controle. Favoriete standje: de cowgirl, laat maar zien wie de baas is. Óf lepeltje-lepeltje, de seks is op die manier mega gepassioneerd, want de leeuw voelt je overal.  

Maagd

Maagden lijken op het eerste gezicht heel verlegen, maar dit zijn ze absoluut niet! Maagden hebben een hoog libido. Het sterrenbeeld heeft wel tijd nodig om in the mood te komen en deelt het bed zeker niet met iedereen. Favoriete standje: het lapdance-standje. Deze spreekt wel voor zich, toch?

Weegschaal

De Weegschaal houdt van intimiteit in bed. Door aaien en strelen voelen ze zich het best. Opgelet: probeer hier vooral geen dirty talk, je wordt dan keihard in je gezicht uitgelachen en hier knapt de weegschaal echt op af. Voor next level staat een Weegschaal echt wel open, if you know what we mean. Favoriete standje: de bergklimmer! Hier tilt hij je bij op en klem jij je benen om zijn middel.

Schorpioen

De Schorpioen is echt seksueel aangelegd en een beetje mysterieus in bed. Schorpioenen zijn er altijd voor in om nieuwe dingen te proberen. Favoriete standje: doggy style

Boogschutter

Het seksleven van een Boogschutter zit vol passie. Dit sterrenbeeld heeft ook een wild side, de Boogschutter houdt ervan om steeds nieuwe dingen te ontdekken. Boogschutters komen daarom af en toe met de meest impulsieve voorstellen. In de buitenlucht of rollenspel? Yes, please! Favoriete standje: het keukentafelstandje (need we say more?!). 

Steenbok

De Steenbok is stiekem het meest ondeugende sterrenbeeld. Van een beetje spanking en dirty talk is dit sterrenbeeld echt niet vies. De Steenbok staat bekend om hun sublieme uithoudingsvermogen, het liefst willen ze de hele nacht door. Favoriete standje: de ruggelingse amazone. De jongen ligt op zijn rug met zijn benen gestrekt. Het meisje komt op hem zitten met haar rug naar hem toe. Ook wel bekend als de reverse cowgirl

Waterman

Watermannen zijn niet heel intiem in bed, maar zeker creatief. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om het spicier te maken tijdens de daad. Favoriete standje: de zittende schommel. Bij dit standje zitten beide partners naar elkaar toe. Ze brengen beide hun armen naar achter en steunen op hun handen.

Vissen

Vissen zijn dol op romantische extraatjes. Creëer sfeer met kaarsjes, rozenblaadjes en satijnen lakens en verwen elkaar met een erotische massage. Favoriete standje: de boor. Bij dit standje ligt het meisje op haar rug, de jongen houdt de benen van het meisje omhoog, steunend op zijn knieen. Believe us: bij dit standje voelt dit sterrenbeeld zich als een vis in het water…

Lees ook: 

Zes mensen delen hun grappigste eerste keer verhalen

Dit zijn 5 orginele technieken om jouw partner mee te verassen tijdens het handwerk