Astrologie

Dit is dé perfecte eerste date volgens jouw sterrenbeeld

eerste-date-sterrenbeeld

Na een tijdje kletsen via een datingapp is het voor jou en je crush nu echt tijd voor die eerste date. Jullie hebben geen idee wat jullie moeten doen. Geen zorgen, aan de hand van jouw sterrenbeeld hebben wij de perfecte eerste date voor jullie uitgezocht.

Ram | 21 maart – 19 april

Mensen die Ram als sterrenbeeld hebben zijn het meest bang voor een saaie date. Uiteten gaan tijdens de eerste date raden we dan ook zeker af. Op een plek waar veel te doen is met een leuke vibe ben jij het meeste op je plek. Ga dus naar een spelletjes hal of de kermis op jullie eerste date. Deze eerste date zal zeker niet saai worden!

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier houdt van routine. Een date die je om je dagelijkse routine heen kan plannen is daarom uiterst geschikt voor jou. Maak het wel een beetje spannend: probeer samen een nieuw restaurant!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Voor Tweelingen werkt een strak geplande date echt niet. Het is het leukst voor hun om spontaan dingen te ontdekken. De perfecte date voor jou: treindobbelen. Spreek met je eerste date af op een station, benodigdheden: twee dobbelstenen en een studenten-ov of dagkaart van NS. Dobbelen maar vanaf welk perron je de trein pakt en na hoeveel haltes je uitstapt. Dit wordt sowieso een spontane date!

Lees ook:
Met dit sterrenbeeld kun je beter niét daten volgens jouw sterrenbeeld

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeften zijn extra gevoelig. Een plek waar verschillende artiesten hun gevoel in hun werk hebben gestopt is dus de perfecte plek voor jullie eerste date! Wil je de date uitbreiden? Dan doen jullie achteraf nog een kop koffie.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Leeuwen zijn op hun best in een creatieve omgeving. Als eerste date is daarom een schildersavondje met je date een goede optie. Zo kunnen jullie lekker je creativiteit de vrije loop laten. Een wijntje zorgt vast ook voor leuke uitkomsten. Zo hebben jullie ook altijd een aandenken aan die eerste date.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagden houden van logica en vallen op intelligentie. Tijdens een spelletjesavond kom je erachter hoe mensen denken en of ze veel weten! Goede optie dus, voor een dubbeldate. 😉

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschalen hechten veel waarden aan relaties, verbondenheid en vriendschap. Het is dan dus extra leuk om een ander koppel uit te nodigen voor een dubbeldate. Heb je nou een date met een Maagd, dan is een spelletjesavond geweldig voor jullie beiden.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioenen zijn geïnteresseerd in astrologie en manifesteren en houden van verdieping. Sterrenkijken als eerste date klinkt dus perfect, dat is namelijk ook nog eens heel romantisch.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutters willen niks liever dan vrij zijn. Een mini-roadtrip is dus de perfecte eerste date. Onder het genot van jullie favoriete muziek kunnen jullie gaan en staan waar jullie maar willen. Pluspunt: je kunt de date zo lang maken als je maar wil.

Lees ook:
Deze dingen kan je beter niet eten op je eerste date

Steenbok | 22 december – 19 januari

Steenbokken houden graag vast aan iets wat bekend is en houden van een beetje veilig. Hoe leuk is het dan om je date een tour te geven waar jij je het meest op je gemak voelt? Leuke wandeling door je favoriete park of op je favorite strand is voor iedereen heerlijk.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Watermannen houden niet zo van emoties en gevoelens. Een spelletje is daarom voor jullie leuk om je date beter te leren kennen. Door samen een escaperoom aan te gaan verbind je op een leuke manier en kom je erachter of jullie een goed team zijn samen!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen nemen gevoelens, situaties, sferen en gesprekken in zich op. En waar vind je meer sfeer, situaties, gesprekken en gevoelens dan op een leuke schaatsbaan?! Schaatsen is een superleuke eerste date. Het verbreekt de aanrakingsbarrière, omdat jullie elkaar echt even moeten vastpakken als je bijna valt. Meteen niet meer ongemakkelijk dus!