Lifestyle

Handig: zo kan je je avontuurtjes in bed langer laten duren

Yes! Je beweegt je eindelijk richting slaapkamer en weet zeker dat dit de beste vrijpartij van je leven wordt. Hij komt echter na een minuut of twee al klaar en jij bent in die tijd nog niet eens dichtbij jouw hoogtepunt gekomen. Klinkt herkenbaar? Voor heel veel vrouwen, dus maak je geen zorgen. Met onderstaande tips ga jij er echter voor zorgen dat jouw avontuurtjes in bed veel langer duren!

Zo gaan jouw avontuurtjes in bed veel langer duren

Heel veel vrouwen komen door ‘normale’ seks niet tot een hoogtepunt, dit is ook niet raar. De man komt echter wel iets sneller klaar, dus hierin zijn we niet echt even. Met onderstaande tips kunnen jullie er alleen wel voor zorgen dat dat moment voor hem niet zo snel komt!

Wissel van standje

Je vervalt al snel in oude patronen, vooral als jullie wat langer samen zijn. Hoe leuk is het alleen als je even wisselt van standje tijdens de daad, of iets nieuws uitprobeert? Zo weet hij namelijk niet meer meteen uit gewenning hoe snel hij klaar komt en is dat hoogtepunt voor hem (ook) wat verder weg.

Cowgirl

Yes, met dit standje heb jij volledige controle. Zie je aan hem dat zijn hoogtepunt niet meer ver weg is? Ga dan iets langzamer, of beweeg in een ander tempo. 

Laat het voorspel wat langer duren

Dit is een inkoppertje, maar wel echt heel belangrijk. Met goed voorspel zorg jij er namelijk niet alleen voor dat je nat wordt (erg van belang), maar ook dat jij wat dichter bij je hoogtepunt komt. 

Een condoom gebruiken

Yep, niet de meest favoriete tip maar hij werkt wel absoluut! Door het gebruik van een condoom voelt hij dingen wat minder intens en is dat orgasme iets verder weg. 

 

Lees ook:

Zijn blauwe ballen bij mannen echt een ding of is het een fabel?

Dit zijn de perfecte vragen die jij kan stellen tijdens jullie eerste date

Must reads 👀