News

Sarah van Soelen gespot in Amsterdam met haar nieuwe lover?

André Hazes en Sarah van Soelen; wij kunnen het niet meer bij houden. Zijn ze nou samen of niet? Een break of definitief uit elkaar? De verwarring is (als het goed is) eindelijk klaar! Andre blijkt terug bij zijn ex en Sarah is al een aantal keer gespot met een potentiële nieuwe lover. Is de drama dan eindelijk voorbij?

Dit is de nieuwe lover van Sarah van Soelen

Tegen roddelkanaal Realitiy FBI zei Sarah vorige week nog dat zij en André alleen even een pauze namen. Achteraf een hele slimme zet van Sarah: ze heeft nu alle aandacht op haar nieuwe romance een tijdje kunnen uitstellen. Toch zijn we erachter gekomen, Sarah! Wel leuk geprobeerd. Wat vinden jullie van Sarah’s nieuwe liefde? 

Meerdere keren gespot

Roddelpagina Juicechannel postte gister een story waarin ze deelden dat Sarah van Soelen een aantal keer gespot is met een nieuwe man! De twee zijn afgelopen weekend samen gespot bij 1NUL8 in Rotterdam. Ook is het stel al eerder samen gezien in Amsterdam! 

Niemand minder dan..

Het nieuwe speeltje van Sarah is niemand minder dan Robin Stuart Kramer. Dat het zusje van Sarah aanwezig was bij 1NUL8 in Rotterdam is volgens ons alleen een afleidingsmanoeuvre! Het moet natuurlijk niet te veel opvallen dat Sarah een nieuwe romance heeft. Wat vinden jullie van deze nieuwe liefde? Is Sarah dan nu echt over André heen?

Lees ook:

Dat meen je niet: André Hazes blijkt toch echt terug te zijn bij Monique Westenberg

Oh my: zijn Sarah van Soelen en André Hazes gewoon nog bij elkaar?