News

Dat meen je niet: André Hazes blijkt toch echt terug te zijn bij Monique Westenberg

Afgelopen week schreven we nog dat André Hazes en Sarah van Soelen een break hebben, maar volgens Sarah nog niet uit elkaar zijn. Nu blijkt opeens dat André bij zijn ex Monique Westenberg in bed is beland… Huh? 

André Hazes en Monique Westenberg

De Love triangle van André Hazes, Sarah van Soelen en Monique Westenberg

Sarah van Soelen deelde aan het Instagram-account Reality.FBI dat zij en André een break hebben in hun relatie om dingen te kunnen verwerken. Maar dat dit volgens haar niet betekent dat de twee uit elkaar zijn. André zei ook dat hij op dit moment even geen behoefte had aan een vrouw in zijn leven, omdat hij tijd nodig heeft om aan zichzelf te moeten werken. Maar die tijd is nu blijkbaar voorbij, want volgens Yvonne Coldeweijer en verschillende andere bronnen is André Hazes weer samen met zijn ex Monique Westenberg en hebben zij ook al samen het bed gedeeld!

André Hazes is toch weer back bij Monique Westenberg

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft laten weten dat André Hazes en Monique Westenberg sowieso weer samen zijn en dat André dan ook heel erg zijn best heeft gedaan om Monique weer terug te kunnen krijgen. Waarom André Monique weer terug wil? Vooral voor zijn kind en natuurlijk om de prachtige vrouw wie ze zeker is. Wij zijn heel erg benieuwd of Monique weer open staat voor een relatie met André, nadat hij haar vorig jaar vlak na hun verloving natuurlijk verliet… 

Monique en André