Beauty

Uitproberen: de pinch hair hack voor meer volume!

Wat voelen we ons toch goed tijdens een good hair day. Helaas hebben de meeste meiden elke dag weer dezelfde keuzestress: langer slapen of je haar doen? Mega irritant! Waarom kunnen we niet beide hebben? Wij hebben de oplossing voor jullie gevonden. Zo kan je wat langer slapen en heb je toch een geweldig kapsel.

Volume creëer je met de pinch hair hack!

Dit is de ideale hack voor volume! Na het toepassen van deze hack geef jij anderen het idee dat jij je leven op orde hebt. Terijl je prachtige kapsel je maar een minuutje kostte deze ochtend. Super mega pluspunt: je hebt er geen stylingtools voor nodig! 

Emma Chen

De make-upartist en hairstylist Emma Chen is de briljante bedenker van deze hack. Ze staat bekend om haar luchtige en warrige haarstijlen. Geen zorgen, de techniek is heel gebruiksvriendelijk. Uiteraard zijn wij geen experts, maar deze hack kan iedereen onder de knie krijgen. 

Volume!

In een kort filmpje op Instagram laat Emma Chen de pinch hair hack zien. Ze zegt daarbij dat het gebruiken van te veel volumeproducten averechts werkt; je haar wordt er zwaar, slap en overbewerkt van. De sleutel tot succes bij veel volume is het creëeren van verschillende vormen in het haar. Dan voorkom je namelijk dat je haar in zichzelf krult en krijg je meer dimensie. 

How to:

Dit kan je natuurlijk doen door je haar in verschillende richtingen te krullen met een krultang. Bij het creëeren van dimensie aan de voorkant van je haar is Emma Chen’s pinch hair hack het handigste! Door je twee voorste lokken bij elkaar te knijpen, komt de bovenkant bij elkaar te staan en de rest van je haar naar buiten. Als je dit zo vasthoudt spuit je er een beetje haarlak op. Je krijgt daardoor een curtain fringe shape, dit zorgt voor extra definitie en een extra lift. Good hair day, here we come!

Voorbeeld

View post on Instagram
 

Lees ook:

Deze dingen moet je dus niet meer doen op het gebied van gezichtsverzorging

Op deze verschillende manieren kan je vollere wenkbrauwen fiksen