Astrologie

Dit is jouw ideale job volgens je sterrenbeeld

ideale-job-sterrenbeeld

"Wat wil jij later eigenlijk gaan doen?" De vraag die het meeste wordt gesteld tijdens die ene verjaardag, maar de meeste mensen weten het antwoord niet. Wij overigens ook niet ;). Maar goed, gelukkig staat het wel in de sterren geschreven wat jouw ideale job is! Misschien haal je er wel inspiratie uit! Dit is jouw ideale job volgens je sterrenbeeld.

Ram | 21 maart – 19 april

Jij, Ram, bent heel zelfstandig maar in een groep werken doe je ook graag. Ook ben jij altijd op zoek naar uitdaging en avontuur en heb je behoefte aan spanning, want jij bent snel op iets uitgekeken. Kortom; jij hebt een beroep nodig waar jij afwisseling hebt. De Ram heeft een sterke mening en neemt snel de leider-rol op zich. De perfecte job voor de Ram is dus iets met sport, zoals sportleraar of outdoor activiteitenbegeleider. Ben jij nu niet zo van het sporten dan is de grote kans dat jij een echte girlsboss wordt bij een bedrijf.

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier is geduldig en erg betrouwbaar. Jij houdt niet van surprises, je wil graag weten wat jou te wachten staat. Dankzij jouw geduld heb je heel veel doorzettingsvermogen, mega handig want jij bent goed in onderhandelen. Het kan zo maar zijn dat jij een succesvolle makelaar wordt, maar heb jij nu al een passie voor koken dan is de kans groot dat je als kok of bakker aan de slag gaat. Perfect werk, waar je de hele dag kan eten. Yeah!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Jij doet lekker waar jij zin in hebt en dan staat niemand jou in de weg, Tweelingen. We hebben hier te maken met een social butterfly. Ook ben je snel op dingen uitgekeken en zoek je een baan waar je veel variatie hebt, want stiekem heb je wel behoefte aan een vaste baan. Jouw sociale karakter brengt jou naar de communicatieve kant, dus journalist of acteur past helemaal bij jou. Of we zien jou later in de rechtszaal als advocaat. ”I object!”

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeft, comfort is jouw main goal en jij zoekt dit dus ook in een werkomgeving. Dit heeft te maken met dat jij toch erg gevoelig bent maar niet snel je gevoelens uit of toont. De kreeft kan het ver schoppen in de artistieke wereld, want via artistiek kan jij je gevoelens wel uiten. Jij wordt dus waarschijnlijk een grote artiest of krijgt je eigen bedrijfje wat te maken heeft met kunst.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De Leeuwen doen het goed in beroepen waar ze hogerop kunnen klimmen. Jij bent altijd wel op zoek naar sociale erkenning en eer, want in de spotlights staan is echt iets waar jij voldoening uithaalt. Een echte artiest dus! Mocht dit toch wat minder bij jou passen zien we jou als een grote ambassadeur van een goed doel.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagd, jij bent mega praktisch ingesteld en lost problemen het liefst snel op. Wanneer jij een baan hebt gevonden geef jij hier alles voor en ga je er helemaal op in. Maar je bent ook echt een perfectionist, wat soms tegen je kan gaan werken. Een baan waar je resultaat ziet werkt het beste voor jou. Wellicht ligt er een baan als wetenschapper of accountant in het verschiet? Je bent namelijk echt een smart one en daar kan je dus goed gebruik van maken.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Jij wil je graag goed voelen op je werk en hierdoor speelt geld een minder grote rol bij het vinden van de ideale baan. Jij bent een echte mensen-mens en houdt er dus van om in contact met mensen te zijn. Het beroep wat perfect bij jou past is bemiddelaar, ook past presenteren je precies. Dus een beroep op het podium of als presentator, Weegschaal?

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Jij hebt behoefte aan macht en bent een held in een crisissituatie. Je vindt het erg interessant om te weten hoe iemand denkt en vooral waarom iemand dat denkt. Daarom past bij de Schorpioen een baan in de politiek perfect. Lijkt je dit toch wat minder? Dan is psycholoog misschien wat, want jij kan als de beste advies geven.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Hoe jij door het leven gaat, Boogschutter? Vooral optimistisch en zelfverzekerd, met hoge ambities! Reizen en het buitenland trekt jou heel erg en je vindt het ook leuk om kennis over deze onderwerpen te bezitten. Jij bent later te vinden in de toerismebranche of geeft les in een vreemde taal.

Steenbok | 22 december – 19 januari

De Steenbok is soms erg ongeduldig en dat is soms lastig als je snel je doelen wilt gaan bereiken. Maar je haalt voldoening uit de resultaten die wel altijd dubbel zo hard binnenkomen. Jij bent een harde werker die vaak gaat voor de traditionele beroepen. Wij zien de Steenbok bijvoorbeeld helemaal te werk gaan in de muziekindustrie.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Waterman, jij hebt behoefte aan vrijheid. Je verandert snel van ideeën en bent erg creatief. Je houdt er niet van als je wordt beperkt in je bewegingsruimte, maar houdt wel van beroepen waarbij je je handen uit de mouwen moet steken. Een beroep als stylist of fotograaf past echt bij jou, maar zoek je meer zekerheid dan is de kans groot dat jij een piloot of stewardess wordt.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Jij bent een gemakkelijk persoon, en dus ook minder gericht op materialistische dingen. Je houdt ervan om groots te dromen maar dit is soms lastig om waar te maken. Een sociaal beroep zoals verpleegster, dierenarts of arts past precies bij jou. Jij wilt namelijk graag iets teruggeven aan de maatschappij, Vissen.

Beeld: the devil wears prada