Lifestyle

Sjezus; deze enorm knappe Noor is één van de jongste miljardairs ter wereld

“Ik wil niet meer werken.” “Zoek dan maar een rijke man!” Deze al wel eens (of veel vaker) gehoord? Jep, wij ook. Maar goed, het goede nieuws is dat we er één hebben gevonden! Deze mooie Noorse vent is één van de jongste miljardairs ter wereld. Meet Gustav Magnar!

Dit is een enorm knappe Noorse miljardair

De Noorse Gustav Magnar is naast enorm knap, ook nog eens belachelijk rijk. Zijn vader heeft hem namelijk gedeeltelijk eigenaar gemaakt van het Noorse viskwekerijbedrijf SalMar. Zo werd hij ineens één van de jongste miljardairs ter wereld. 

Meet Gustav Magnar

Daar gaan we dan; Gustav is 28 jaar. Mooie leeftijd, toch? Hij is geboren op een Noors eiland, model (natuurlijk) en heeft een portemonnee waar ongeveer 4,7 miljard dollar in zit. Say what? Daarnaast heeft hij vele tattoos die zijn  mooie lichaam sieren en gaat hij maar al te vaak op jaloersmakende tripjes naar exotische oorden. Zouden wij ook doen, als we dat geld hadden. Mogen we misschien een keertje mee, anders? 

View post on Instagram
 

Investeren

Gustav geeft zijn geld niet alleen maar uit aan vakanties, tattoos en de rest van zijn luxueuze leven. Hij investeert ook veel van zijn geld in lokale start-ups. Hij wil andere jonge ondernemers hiermee de kans geven om hun grote droom tot werkelijkheid te maken. How cute! 

View post on Instagram
 

Geld maakt niet gelukkig

Ja, dat zouden wij ook zeggen als we het hadden. Gustav laat echter weten, in een interview met een Noors blad, dat geld niet gelukkig maakt en dat hij vindt dat zijn vriendschappen er bijvoorbeeld door worden beīnvloed. 

 

Lees ook:

Wegzwijmelen op Steamy Sunday met Dennis Boeer
Spice it up door het op deze spannende plekken te doen