News

What? Delphine had een relatie met een ander vlak vóór Temptation Island?!

Delphine en Bert, de personen met de meest bizarre en toxic relatie van Temptation Island 2021. Elke aflevering had wel een andere bijzondere gebeurtenis waar we van versteld van stonden. Geen wonder dat de twee na tien jaar niet meer samen zijn. Bert was weer te gast bij RUMAG TV Temptation Thirstday en de tea is hot, honey!

Delphine was niet samen met Bert voor Temptation Island?

Okay, dat Delphine en Bert geen wonderkoppel waren bleek wel uit alle afleveringen, maar de acties van de twee zijn echt bizar. Bij de laatste aflevering van Temptation Thirstday is Bert te gast en vertelt hij dat Delphine voor Temptation Island vreemdging! Wat vinden jullie van alle acties van Delphine en Bert?

Inschrijving Temptation Island

Door Temptation island 2020 hebben de twee zich ingeschreven. Elk negatief ding dat daar gebeurde koppelde Delphine aan Bert. Waardoor Bert zich weer wilde bewijzen. Dus de twee zijn erin gestapt zodat Bert zich kon bewijzen want, als hij zich kon gedragen, lag er een happy end in het verschiet.

Twijfels

Bert had al zijn twijfels over Delphine want het laatste half jaar (voor Temptation Island) hadden Delphine en Bert al vele discussies. Delphine en haar beste vriend bleken namelijk té close te zijn volgens Bert. Ook had Delphines moeder tegen Bert gezegd dat de kans erin zat dat Delphine en haar beste vriend iets gedaan hebben of zouden gaan doen hmm….

Een ander?!

Wat blijkt? Delphine had de andere meiden al verteld dat ze een ander had vlak voor Temptation Island. Dit deed ze wel sneaky als de camera en microfoons uitstonden. Dus Delphine ging eigenlijk vreemd voordat ze begonnen, maar niet met haar beste vriend. Bert vertelde dat die jongen, waarmee Delphine iets had, hem heeft gecontacteerd en alle berichten tussen de twee heeft doorgestuurd. Dus Bert heeft zelf bewijs en laat dat dus ook zien in de aflevering; the tea is real.

Wat vinden jullie hiervan?

Lees ook:

Yay: Er komt al snel een nieuw seizoen van Temptation Island en Kaj Gorgels is back

Aha: dit is dus de reden dat Delphine uit Temptation Island hondje Fiona ontvoerd heeft

Must reads 👀