News

Huh? Odim laat Jørney vlak voor de bevalling in de steek

Babydaddy Odim beloofde Jørney dat hij écht met haar wilde zijn en dat hij zou vechten voor zijn gezin. Toen dat gezin – waar hij zo hard zou voor vechten – wel heel dichtbij kwam, was hij toch niet meer zo zeker of hij klaar was om papa te worden. Hij is namelijk niet eens bij de bevalling! 

En dus nam Odim de benen vlak voor Jørneys bevalling

Op Instagram doet de hoogzwangere Jørney haar verhaal. De blondine staat op het punt om te bevallen en haar vriend is nergens te bekennen. De kwade Jørney eindigt haar bericht nog even met een sneer naar Odim. Wat vinden jullie van deze gebeurtenis?

Gevlucht

Op Instagram vertelt Jørney: “Hij is de hele avond al niet bereikbaar, terwijl ik op het punt van bevallen sta. Hij heeft de auto meegegeven toen ik naar het ziekenhuis vertrok en is daarna zelf weggerend.” Ondanks al haar problemen houdt Jørney zich sterk en zet ze haar dochtertje op de eerste plek. “Ik ga dit nu alleen doen. Spijtig voor onze dochter, maar ik heb gedaan wat ik kon. Mijn focus ligt nu op de bevalling.”

Odim is terecht

Inmiddels is Odim terecht, hoor! Hij was de hele avond op een feestje te vinden terwijl hij op de hoogte was van Jørneys conditie. Zoals we Jørney kennen laat zij zich natuurlijk niet over zich heen lopen, dus eindigt ze nog even met een passief agressief berichtje naar Odim: “Odim, gefeliciteerd jongen! Ik ben trots op jou.” Vervolgens nog even een foto van zijn locatie met het bijschrift: “Have fun baby daddy.”

Lees ook:

Zes mensen delen hun grappige eerste keer-verhalen

Met deze complimentjes geef je hem een enorme confidence boost

Must reads 👀