Films & Series

Deze romantische mini kerstserie moet jij vanavond kijken

Kerstliefhebbers opgelet! Het is bijna december, en dat betekent kerstfilms en -series bingen! Wij hebben een leuk nieuwtje voor je: er staat een nieuwe romantische kerstserie op Netflix en die is zeker leuk om te kijken!

Kijktip voor vanavond: Christmas Flow

Avondlockdown? Geen probleem! Er zijn genoeg kerstfilms om de tijd mee te doden en we beginnen met de miniserie Christmas Flow.

Een onwaarschijnlijke kerstromance…

Een romantische kerstfilm is geen romantische kerstfilm zonder een onwaarschijnlijke liefde! Ook in deze mini kerstserie hebben ze de befaamde onwaarschijnlijke romance weer heerlijk verwerkt. Als een beroemde rapper wordt beschuldigd wordt van het aanzetten van geweld tegen vrouwen, ontmoet hij een feministische journalist. Ze kent zijn status maar al te goed en is dus écht geen fan. Als de twee per ongeluk hun tassen verwisselen, ontstaat er een typische kerstromance. Kunnen ze hun verschillen opzij zetten?

Nu kijken!

Deze overheerlijke kerstserie bestaat uit drie afleveringen van ongeveer drie kwartier en is te zien op Netflix. De serie is Franstalig, wat weer zorgt voor een heerlijke romantische vibe. Precies wat we nodig hebben tijdens deze donkere tijd. Ga jij hem kijken?

Trailer

Watch on YouTube

Lees ook: 

door deze 20 dingen die hij doet smelten we compleet

achter deze 5 dingen kom je als je voor het eerst op vakantie gaat met je lover