Lifestyle

Met deze complimentjes geef je hem een enorme confidence boost

Mannen houden stiekem net zoveel van complimentjes als wij vrouwen, alleen krijgen zij ze een stuk minder vaak. Vind jij het lastig om je lover een complimentje te geven? No worries, wij hebben vijf complimentjes voor jou op een rijtje gezet waar zijn hart van zal smelten!

Met deze complimentjes geef je hem een boost aan zelfvertrouwen

Door complimentjes te geven wordt hij een stuk gelukkiger en dat is precies wat je wilt, toch? 

Geef hem een complimentje om hem te laten zien hoeveel je van hem houdt

Een complimentje om hem te laten zien hoeveel je van hem houdt wordt natuurlijk altijd gewaardeerd. Dit kun je doen door hem bijvoorbeeld te vertellen dat je niet kan stoppen met glimlachen als je hem ziet. Of je kunt zeggen dat je heel blij bent dat hij in je leven is. Hierdoor voelen mannen zich meer verbonden en gaan ze er alles aan doen om jou ook zo een fijn gevoel te geven. Wat zijn het toch ook een schatjes (soms)! 

Geef hem een complimentje over zijn geurtje

Mannen zijn vaak onzeker over hun natuurlijke lichaamsgeur, dus geef hem een keer een complimentje over het geurtje dat hij draagt. En als je hem echt gek wil maken, kun je hem daarbij ook in zijn nek zoenen op de plek waar het geurtje zit. Wedden dat hij dan de hele dag een glimlach op zijn gezicht heeft…

complimenten mannen

Geef hem complimentjes over zijn uiterlijk

Mannen zijn net als ons vrouwen stiekem ook best wel ijdeltuiten en doen dan ook altijd hun best om er goed uit te zien. Geef hem hier een keer een compliment over en zeg dat hij er in deze outfit mega goed en sexy uit ziet. Maar als je dit een beetje onpersoonlijk vindt, kun je natuurlijk ook gewoon zeggen dat hij prachtige ogen heeft of dat je zijn spieren zo heerlijk vindt om naar te kijken. 

Geef hem een complimentje over dat je hem voor de volle 100% vertrouwt

Een relatie is natuurlijk gebaseerd op vertrouwen en een man is dan ook heel erg blij als jij laat zien dat je hem 100% vertrouwt. Zo zou je hem bijvoorbeeld kunnen zeggen dat je blij bent dat hij in tegenstelling tot andere mannen zo te vertrouwen is, of zou je kunnen zeggen dat jij de vertrouwelijke adviezen die hij je geeft zo op prijs stelt.

complimenten mannen

Geef hem een complimentje over dat je hem respecteert

Als een man zich gerespecteerd voelt, voelt hij zich ook veel meer geliefd in de relatie. Door hem te respecteren krijg je dus een betere emotionele connectie en dat is natuurlijk wat je wil. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen zeggen dat je heel erg trots op hem bent en dat hij het zo goed doet op zijn werk. Da’s echt iets wat een man wil horen!

Lees ook: 

Conspiracy: Scar uit de Lion King is homoseksueel

Hier moet jij heen op vakantie volgens je sterrenbeeld