News

Wat? Boudewijn van Are You The One had toch liever Yasmin of Faby in plaats van Michèle

Boudewijn en Michèle waren vorige week de eerste match uit Are You The One. Maar nu blijkt dat Michèle eigenlijk niet zijn eerste keus was…. Oef!

Michéle was niet de eerste keus van Boudewijn tijdens Are You The One

Het duurde even voordat de singles in Are You The One eindelijk een match goed hadden. Maar nu is het hen eindelijk gelukt, want tijdens de vorige aflevering kwamen we erachter dat Michèle en Boudewijn de perfecte match voor elkaar zijn. Een mega leuk moment zou je natuurlijk denken, maar Michèle twijfelde toch een beetje. Zij wilde namelijk nog langer de tijd krijgen om het uit te zoeken, maar die tijd heb je bij Are You The One helaas natuurlijk niet. Maar Michèle was niet de enige die twijfelde, want Boudewijn zijn oog viel eerst op twee hele andere meiden uit de villa!

Faby en Yasmin vond hij eerst een stuk leuker

Ondanks dat Michèle en Boudewijn er heel snel achter kwamen dat zij elkaars match wel moesten zijn, vond hij Faby en Yasmin qua uiterlijk eerst een stuk leuker: “Het is lastig om je perfecte match te vinden als je ook nog tien anderen in de villa hebt zitten. Toen ik binnenkwam, viel mijn oog op Faby en op Yasmin, maar daarna kom je erachter dat je met andere mensen toch beter klikt.” Wij zijn heel erg benieuwd of Michèle en Boudewijn na het programma nog bij elkaar zijn en kunnen niet wachten om achter de volgende matches te komen!

Lees ook:

Whoops: Verklapt Shanice per ongeluk de uitslag van Are You The One al?

De mood van JB uit Are You The One is bepalend voor met wie hij het bed deelt

Beeld: Mark Engelen, RTL