News

Lief: Dave en Donny Roelvink hebben het weer bijgelegd

Anderhalf jaar lang hadden Dave en Donny Roelvink ruzie, maar nu hebben de broers het eindelijk bijgelegd en dat kwam allemaal door Dave zijn kindje… Lees snel verder, want dit is mega lief!

Dit is waarom Dave en Donny Roelvink het hebben bijgelegd

De anderhalf jaar durende ruzie van Dave en Donny Roelvink had alles te maken met de levensstijl van Dave, waar Donny het niet mee eens was. Hij vertelde dan ook tegen de Story: “Het ging mis, omdat ik vond dat er bepaalde grenzen getrokken moesten worden. Dave vloog weleens letterlijk en figuurlijk uit de bocht en dat straalt op de hele familie af. Omdat we in de schijnwerpers staan, hebben we er allemaal last van en worden we aangesproken op dingen die hij doet.” Er was dus helemaal geen contact meer tussen de Roelvink broers, maar gelukkig veranderde dat allemaal door het zoontje van Dave!

Allemaal door zoontje Dean

Toen Donny erachter kwam dat Dave vader werd, is hij meteen naar hem toe gegaan: “Omdat we allebei zo koppig zijn, duurde dat dus anderhalf jaar. Onze vader heeft nog geprobeerd om te bemiddelen, maar ik heb hem gezegd dat wij dit als volwassenen zelf moesten oplossen. Uiteindelijk ben ik degene geweest die naar Dave is toegegaan. Dat was toen ik hoorde dat hij vader werd. Ik wilde niet dat ik mijn neefje bijvoorbeeld pas zou leren kennen als hij twee was. Door wat er is gebeurd, zijn Dave en ik uiteindelijk alleen maar closer geworden.”  Gelukkig is het dus weer allemaal koek en ei tussen de Roelvink broers en hopelijk gaan wij ze nog genoeg samen achter de kinderwagen zien lopen!  

Lees ook: 
VIDEO: Dave Roelvink in tranen door pasgeboren zoon

Alles wijst erop dat Donny Roelvink en Janice nu écht uit elkaar zijn