Lifestyle

Hier moet jij heen op vakantie volgens je sterrenbeeld

Yehes, het is weer zover. Na erachter zijn gekomen in welke stad je moet wonen volgens je sterrenbeeld en of je volgens je starsign open staat voor een open relatie gaan wij je nu vertellen waar jouw volgende vakantie naar toe gaat.

Hier moet jij heen op vakantie volgens je sterrenbeeld

Wordt het New York, Parijs of toch het mooie Toscane? Wij hebben even voor je uitgezocht waar jij absoluut heen moet als je weer een vakantie boekt. It’s all in the stars..

Ram

Jij moet zo snel mogelijk die bloemenketting om je nek gooien en je naar Hawaī bewegen! Hier vind je het avontuur, de activiteiten én de rust die jij als Ram nodig hebt. 
 

Kreeft

Ah, oui, Paris! Romantischer dan jou krijg je ‘t niet, dus dit is een inkoppertje. Of je nou single bent of in een relatie zit, Parijs is de place to be.

Stier

Jij moet naar Toscane! Door alle drukte in je dagelijkse leven is het goed om af en toe even rust te nemen. En waar kan dat beter dan in Italië?

Tweelingen

Jij zoekt het iets verder van huis, Tweelingen. Bij jou is passie iets wat absoluut aanwezig moet zijn en dat ga je sowieso vinden in Buenos Aires, Argentinië. 

Leeuw

New York, New Yoooork! Jij bent niet te stoppen en hebt het constant druk. Deze was dus redelijk makkelijk in te vullen, want het luxe New York rust nooit! 

Steenbok

Succes drijft jou. En waar anders kan je dat succes vieren dan in de Côte d’Azur? Hier heb je niet anders dan ambitieuze mensen om je heen en word je omringd door luxe. 

Maagd

Jij moet naar Wenen. Die prachtige gebouwen daar, gecombineerd met de nette straten zijn bijna gemaakt voor jou als luxepaardje.

Weegschaal

Thailand? Yep, jij wil gewoon lekker relaxen tijdens je vakantie en waar kan dat beter dan met een cocktail in je hand aan het strand? Bali is ook nog een optie, trouwens.

Schorpioen

Jij mag je samen met de Weegschaal naar Zuid-Oost Azië bewegen. Naar Bali, om precies te zijn. Jij houdt van nieuwe culturen, indrukken en sensaties. Die vind je absoluut op Bali! 

Boogschutter

Zei iemand Route 66? Oh ja, wij. Wij vinden namelijk dat jij zonder twijfel naar Amerika moet om daar een roadtrip te maken. 

Vissen

Met alle liefde en zachtaardigheid die jij in je hebt zitten, kan jij het beste naar Santorini gaan. Een mega romantische vakantie op de mooie Griekse eilanden gaat jouw dromen tot waarheid maken. 

Waterman

Nee, we zeggen niet gelijk dat je met een gigantische sigaar op het strand moet gaan liggen. Of toch wel? Cuba biedt jou cultuur, avontuur en relaxation.