Lifestyle

Watch out: dit zijn tekenen dat hij absoluut geen relatiemateriaal is

Soms twijfel je als je in een relatie zit best wel of hij wel de ware voor je is. Maar als je het idee hebt dat hij je niet goed genoeg behandelt, ga dan even na of hij deze dingen doet. Want dan is hij zeker geen relatiemateriaal…

Als hij dit doet, is hij zeker geen relatiemateriaal

Wij meiden zoeken natuurlijk een man op het witte paard die aan al onze wensen voldoet, maar dit is in de werkelijkheid natuurlijk helemaal niet realistisch. Maar als hij deze dingen doet moet je snel wegrennen, want dan is hij allesbehalve relatiemateriaal! 

Hij maakt steeds onaardige opmerkingen over je

Flauwe grapjes mogen natuurlijk best gemaakt worden in een relatie, maar als hij steeds opmerkingen maakt waar hij je bewust pijn meedoet is het een ander verhaal.  Zoals bijvoorbeeld over hoe je er uit ziet, en over je gewicht. Dan is er een ding zeker; hij is absoluut geen relatiemateriaal en jij verdient veel beter.

relatiemateriaal

Hij praat nog met andere meiden

Dit is echt één van de red flags waardoor je meteen weet dat hij geen relatiemateriaal is. Als hij nog met andere meiden praat tijdens jullie relatie (en dan hebben we het natuurlijk niet over een snap streak of een gezellig gesprek met een meisje dat hij al jaren kent) is het vaak een dealbreaker. Stiekeme berichtjes naar meisjes en hen de hemel in prijzen is namelijk echt not done.

Hij support jouw dromen niet 

Wanneer iemand echt van je houdt support hij je dromen altijd ondanks dat dit voor hem iets minder leuk zal zijn. Maar als hij dit niet doet, zul je hem toch echt moeten laten gaan. Je zet je dromen toch niet in één keer aan de kant voor een jongen? Daar hebben wij te veel girl power voor, meiden. 

Hij geeft jou het gevoel alsof hij beter dan jou is

Als hij jou het gevoel geeft alsof hij beter dan jou is door opmerkingen te maken: dat jij dingen toch niet begrijpt of dat jij zijn levensproject bent (S/O naar Sonny). Dan weet je één ding zeker; hij is zeker geen relatiemateriaal, want in een relatie ben je toch juist gelijk aan elkaar en dan is er niet iemand beter dan de ander. Kortom, best wel toxic. 

relatiemateriaal

Lees ook:

Dit zijn 6 tekenen waaraan je kunt herkennen dat je in een toxic relatie zit

3 x de meest rare dates ooit: “hij schreeuwde naar zijn eigen reflectie”