News

Olav uit Prince Charming heeft een wel heel apart ongeluk gehad en raakte blind

Tijdens het zien van de tweede aflevering van Prince Charming schoten we in eerste instantie een beetje in de lach, maar na het lezen van het hele verhaal voelden we ons daar toch wel heel erg schuldig over. Olav, één van de singles, is namelijk blind aan één oog door een wel heel apart ongeluk.

Olav uit Prince Charming gedeeltelijk blind door een wel heel apart ongeluk

Drie van de single mannen gaan met Chris mee op date, om te gaan boogschieten. De 27-jarige Olav doet tijdens deze date een boekje open over zijn gedeeltelijke blindheid, die is veroorzaakt door een wel heel apart ongeluk..

Iets met een vaatwasser

Olav is in het verleden namelijk gestruikeld en is toen, je raadt het nooit, in de vaatwasser terecht met zijn gezicht. Helaas had hij altijd de tendency om zijn messen met de scherpe punt omhoog te plaatsen in zijn bestekbakje, en uitgerekend de messenpunt kwam in zijn oog terecht. Autsj.. Zijn verhaal maakte wel indruk bij de rest van de mannen, en Chris. Ze waren allemaal ook nogal visueel ingesteld, dus zagen het hele gebeuren precies voor zich.

Niet meer werken als tandarts

Door het ongeluk, en de gedeeltelijke blindheid die daar het gevolg van was, kon Olav zijn werk als tandarts niet meer voortzetten. Hij kon namelijk geen diepte meer zien en zich niet meer goed concentreren op één punt. Heel eerlijk, dan hadden wij ook liever een andere tandarts gehad.. Inmiddels heeft hij een andere weg ingeslagen en bezit hij meerdere dierenwinkels. Daar word hij, naar eigen zeggen, ook veel gelukkiger van. Wij zijn blij voor ‘m!

Lees ook:

Lief: Prince Charming Marvin is verloofd met zijn Ferdi

Het beroep van deze Prince Charming deelnemer is wel heel erg 18+