News

Gaan Wouter en Niels uit Temptation Island tijdens Boxing Influencers de ring in?

In Temptation Island zagen we natuurlijk dat Julia het wel heel erg goed kon vinden met single Niels, wat weer veel frustratie bij Wouter veroorzaakte. Lees snel verder, want nu gaan de boys het waarschijnlijk uitvechten in de ring! 

Gaan Wouter en Niels uit Temptation Island de ring in?

Wouter en Julia waren in onze ogen het enige koppel dat Temptation Island zou kunnen overleven, maar helaas was niks minder waar en gingen de twee na het programma toch uit elkaar. Tijdens Temptation Island zagen we Julia natuurlijk veel met single Niels, tot soms grote ergernis van Wouter. En nu er tijdens een Q&A op Wouter zijn Instagram-account wordt gevraagd of hij ooit met Niels de ring in zou gaan tijdens Boxing Influencers zegt hij hier dan ook geen nee tegen… Ook Niels is het er mee eens om het uit te vechten in de ring en reageert dan ook op Wouter zijn uitdaging: “Hoge bomen vangen veel wind, zeggen ze! Bij deze zal het zijn: hoge Wouter vangt veel klappen.” Oef, dat klinkt als een serieuze uitdaging! Wij kunnen niet wachten om hier meer over te horen! Kunnen ze toch nog om Julia vechten. Soort van, dan.

Temptation Island niels

Nu Temptation Island is afgelopen komt er steeds meer boven

Nu het spraakmakende seizoen van Temptation Island afgelopen is, komt er ook steeds meer naar boven over de dingen die er tijdens het programma zijn gebeurd. Zo vertelde Efrain al dat de montage van het programma niet eerlijk is en zagen we Aylin in de laatste aflevering niet omdat er iets tussen haar en het programma is gebeurd wat volgens haar echt niet door de beugel kan. Maar dat is niet het enige, want in het nieuwe seizoen van Temptation is er ook al een meisje uit een koppel weggelopen. Omdat zij een bepaalde line moest opnoemen waardoor zij dom en sletterig over zou komen. Want dit zou interessant zijn voor op tv… Heftig! 

Lees ook:
Alles wat je wil weten over single Niels van Temptation Island 2021

Ready for a new season: de opnames van De Bachelor met Fabrizio zijn klaar

Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Must reads 👀