Lifestyle

In deze stad moet jij wonen volgens je sterrenbeeld

Droom jij er ook van om je huidige woonplaats te gaan verlaten en gewoon ergens anders te gaan wonen? #relatable. Jouw perfecte woonplaats staat in de sterren geschreven, dus hoef je over de plek geen zorgen meer te maken! Tijd om op Funda jouw droomhuis te zoeken in de woonplaats die perfect bij je past.

Bron: Instagram @queenofjetlags

Dit zegt jouw sterrenbeeld over jouw toekomstige woonplaats!

Altijd al willen weten wat de perfecte woonplaats is voor jou? Dan moet je snel verder lezen, want wij hebben de woonplaats die het beste bij je past op basis van jouw sterrenbeeld!

Ram

‘’New yoooork, concrete jungle where dreams are made of’’! Rammen zijn het liefst buiten op zoek naar spanning en avontuur. Ze pakken alle projecten met beide handen aan en geven ze alles. Qua woonplaats passen de steden het beste bij de Ram en hebben ze niks te zoeken op het platteland. New York is de beste plek voor de Ram, want daar is frisse lucht, natuur maar ook drukte. Place to be!

Stier

Kopenhagen is de uitgelezen plaats voor de Stier. De Stier is ijdel en vindt uiterlijk en stabiliteit mega belangrijk. Als het op hun eigen plekje aan komt settelen ze het liefst op een plek. Luxe en comfort spelen belangrijke rollen in het leven van de Stier, maar ook gezelligheid. Kopenhagen is hier de perfecte plek, klinkt goed toch?

Tweelingen

Londen is dé woonplaats voor de Tweeling! Londen is de stad waar jij je nooit zult vervelen. Communicatie en educatie zijn belangrijke factoren voor de Tweeling, in Londen kun je veel leren en de creativiteit is hoog. Precies wat jij zoekt!

Kreeft

Oost west thuis best, toch Kreeft? Jij hecht veel waarde aan thuis, familie en veiligheid. Een gezond en stabiel leven vind jij het belangrijkst. Amsterdam is de plek die het veiligst is in heel Europa en dus ook lekker dichtbij huis. Ook is Amsterdam hartstikke gezellig en mooi. Top woonplekje, dus!

Leeuw

De Leeuw voelt zich het beste met vitamine D dus een plekje waar de zon het vaakst schijnt is perfect voor de Leeuw. De Leeuw houdt ervan om gezien te worden en hebben het meeste zelfvertrouwen. De Leeuw entertaint graag de mens én ze zien er graag verzorgd uit. Ibiza is voor hen dus dé perfecte plek om te wonen.

Maagd

Maagden zijn netjes aangelegd en in balans. Ze hechten zich het meest aan natuur en plekken waar het niet te druk is. Ze voelen zich fijn op een plek waar het chill is en de mensen lief zijn. Stockholm is de plek waar veel natuur is, maar het is toch een plek om veel te doen. Helemaal een match voor de Maagden onder ons!

Weegschaal

De Weegschaal is erg creatief en hecht veel waarde aan theater en ballet. Harmonie en energie vinden de Weegschalen belangrijk om uit een stad te halen, maar ook een stad met een historie is voor hen van belang. Praag is een prachtige stad waar de Weegschaal zich thuis kan voelen! Time to pack your bags! 

Schorpioen

Schorpioen, jij bent een intens typetje en gaat graag met de flow van een stad mee. Ze zijn graag in een stad die hip is en een bruisend leven heeft. Een stad moet niet stil staan voor de Schorpioen, Tokio is dus een match made in heaven! Er zijn hier duizend en één mogelijkheden en deze uitdaging ga jij dus niet uit de weg. 

Boogschutter

Reizen is jouw ding, Boogschutter. Je houdt van het avontuur opzoeken en dus is het nu tijd om Rome te gaan ontdekken. Een plek met historie maar ook genoeg mysterie en spiritualiteit. Klinkt het al als een goed idee, Boogschutter? Jij houdt van een simpel en normaal leven, dus is Rome een goede woonplek voor jou. 

Steenbok

Jij wordt gedreven door werk, familie en traditie. Tussen de mensen zijn vind je heerlijk, maar je moet ook je ruimte kunnen pakken. Genève is een hele mooie plek waar jij je rust kan vinden. De Steenbok kiest kwaliteit boven kwantiteit en vindt status erg belangrijk in het leven. Genève is de plek waar jij je inspiratie vandaan kan halen!

Waterman

Berlijn is de place te be voor de Waterman. Vriendschap is voor jou één van de belangrijkste dingen en je wilt graag andere mensen helpen. Maar ook ben jij eigenzinnig en doe je het liefst je eigen ding. Regels van een ander volgen? Nee, daar doe jij echt niet aan. In Berlijn kan jij je inspiratie vinden en heb je de mensen om je heen.

Vissen

De Vis is positief, sensitief en mega romantisch. Daarnaast ga je vaak op je intuïtie af. Je geniet ervan als je in prachtige oude straatjes loopt! Dus past Parijs echt precies bij jou. Muziek is ook een belangrijke factor in je leven. Parijs is dus echt perfect voor de Vis.

 

Lees ook: 

https://www.girlscene.nl/artikel/35999-horoscoop-open-relatie-sterrenbeeld

https://www.girlscene.nl/artikel/35956-horoscoop-maand-december-boogschutter