Lifestyle

Met deze openingszinnen op Whatsapp hengel jij hem zo binnen

Ladies! De tijd van ‘hgh’ en ‘gmj’ hebben we (gelukkig) nou echt ver achter ons gelaten. Nu het 2021 is, is het ook echt niet alleen meer aan de jongen om jou een berichtje te sturen. Met deze openingszinnen op Whatsapp begin jij een leuk gesprek en hengel jij hem zo binnen.

Met deze openingszinnen op Whatsapp hengel jij hem zo binnen

Ready? We bieden natuurlijk geen honderd procent garantie, maar met de onderstaande openingszinnen of berichtjes laat jij gegarandeerd een goede indruk achter en hengel je ‘m zo binnen. 

1. Stuur een selfie

We hebben het dat natuurlijk niet over een spicy foto (tenzij dat natuurlijk helemaal je ding is, you go girl!). Maar stuur bijvoorbeeld een grappige selfie bij dat ene plekje waar jullie het laatst over hadden. Of een selfie waarop je eindelijk op de bank ligt na een lange dag. Mannen vinden het superleuk om een schattige foto van jou te krijgen. Extra lief kijken dus.

2. Thinking about you

Vertel hem over de zoveelste redbulljas die je hebt gezien of dat je langs dat ene restaurantje liep waar jullie op de eerste date hebben gegeten. Op deze subtiele manier laat je hem even weten dat je aan hem denkt, begin je meteen een gesprek én krijgt hij een flashback naar die geslaagde, eerste date.

3. Ik mis je

Geef hem een subtiele hint dat je hem graag weer wil zien. “Hoe lang hebben wij elkaar al niet gezien?” Je geeft zo aan het leuk te vinden om hem weer te zien. En hoe leuk is het om wakker te worden met zo’n appje? 

4. Foto van je huisdier

Kusjes van Saar de Poes! *stuurt schattigste foto van huisdier ever* Want iedereen vindt dat toch leuk om te ontvangen? Natuurlijk een voordeel als jij er zelf ook op staat. 😉

5. Foto van je eten

Het sturen van een foto is gewoon een hele goede manier om een gesprek te beginnen. Hij wordt dan benieuwd naar wat je stuurt en zal dus snel kijken! Je wekt zijn interesse. Daarom nog een foto idee om naar je crush te sturen: een foto van je eten! Maak hem jaloers met wat jij eet en zeg daarna lief dat jullie dan maar samen dat gerecht moeten proberen.

6. Emoji’s

Stuur vooral emoji’s tijdens het appen met je crush! Een blozende smiley is een superlieve manier van gedag zeggen. Je laat je cheeky kant zien, maar blijft toch nog een beetje mysterieus. Iedereen wordt blij van het ontvangen van een leuke emoji. Wel oppassen dat je niet overboard gaat! Het laatste wat je wil is hem laten denken dat hij aan het appen is met een meisje van 12. 

7. Vraag naar zijn belangrijke gebeurtenis

Je crush vertelde laatst over zijn etentje met vrienden of over dat belangrijke tentamen. App hem vooral over hoe het was of wens hem van tevoren succes!

8. Mening

Weet je niet zeker of die trui iets voor jou is, vraag het aan hem! Perfect excuus om hem even een berichtje te sturen en dan is het ook extra leuk als je die trui aan doet tijdens jullie volgende date.

9. Gebruik een openingszin

Een foute openingszin doet al wonderen. Al hebben jullie een beetje dezelfde humor, moeten deze vast goed aankomen. “Ik houd eigenlijk niet zo van regen, maar voor een spetter als jij maak ik wel een uitzondering.” 

10. Vertel een mop

Ergens een mop gehoord? Goed excuus om deze meteen door te appen naar je crush. Hij zal het leuk vinden dat je het meteen naar hem wil doorsturen en jij hebt een lekker excuus om hem even te appen.

 

Lees ook:

Lief: Prince Charming Marvin is verloofd met zijn Ferdi

5 tips om jouw rukwerk minder ruk te maken

Must reads 👀