Food

Vergeet het gourmetstel, Aldi heeft namelijk een pizzarette!

We laten het gourmetstel in 2020 achter en gaan met kerst dit jaar voor de pizzarette! We horen jullie al denken, een pizzawatte? Met de pizzarette kan je eigen kleine pizza’s maken! Je kan hem vrijdag halen bij de Aldi voor maar liefst zes personen, pizza time!

Aldi helpt je aan nieuwe ideeën voor kerst

Elk jaar wordt die gourmetplaat weer van de zolder gehaald en is het weer hetzelfde verhaal. Tijd voor verandering dus! Bij de Aldi verkopen ze de pizzarette voor zes personen en zo kun je met de feestdagen je eigen pizza maken! Yum

Een pizzawatte?

Okay, wij hadden er ook nog niet van gehoord, maar zijn in love met het idee dat je je eigen kleine pizza’s kan maken! De pizzarette is dus eigenlijk een soort gourmet maar dan in de vorm van een steenoven. Helemaal italian style. Je krijgt bij de pizzarette 6 spatels en 1 uitsteekvorm voor het deeg. Binnen 5 tot 7 minuten heb jij je eigen kleine pizza, wow!

Benodigdheden

Helaas krijg je de ingrediënten er niet bij, maar die zijn wel makkelijk te vinden in elke supermarkt. Het belangrijkste is natuurlijk het deeg. Je kunt deze zelf gaan maken, maar wie heeft daar tijd voor met kerst? Je kan het deeg dus ook kant en klaar halen. Voor de rest kan je lekker losgaan met wat je op je pizza wilt hebben! Enjoy!!

Lees ook:

https://www.girlscene.nl/artikel/35996-tonys-chocolonely-chocolate-chip-cookie

https://www.girlscene.nl/artikel/35974-sinterklaas-macarons-maken