News

Wegzwijmelen op Steamy Sunday met Dennis Boeer

Laten we het weekend goed eindigen met de super hotte foto’s van Dennis Boeer. Hij houdt van wandelingen in de natuur en is model! Dus tijd om weg te zwijmelen en lees snel verder.

Alles over Dennis Boeer in onze Steamy Sunday

Deze hottie, Dennis, is model en reist dus de hele wereld rond. Dit kan je ook zien op zijn foto’s, het uitzicht is om te genieten en dan hebben we het natuurlijk over de natuur ;). Maar onze Steamy Sunday heeft ook een master in Engineering! Man of your dreams

Één met de natuur

Naast dat Dennis Boeer er ver-schrik-ke-lijk goed uitziet op zijn foto’s, zijn de plekken waar hij zijn foto’s maakt ook niet verkeerd. Hij is vooral te vinden in de bergen of aan het water en dat willen wij maar al te graag zien op onze feed, uiteraard. Tijd om je sportschoenen aan te doen en de bergen in te duiken!  

Vrijgezel?!

Okay, als je nu niet head over heels bent snappen wij het ook niet meer. Als wij zijn Instagram mogen geloven is er nog geen lover in de picture bij Dennis! Dus de alle kansen zijn nog open. Trek die stoute (berg) schoenen aan en sla je slag! Goodluck ladies.

Lees ook:

https://www.girlscene.nl/artikel/35968-steamy-saturday-hotte-twins

https://www.girlscene.nl/artikel/35273-netflix-serie-sexlife