Lifestyle

Deze dingen kan je beter niet eten op je eerste date

Bij de eerste date draait alles om de eerste indrukken, dit kan het maken of breken. Misschien zit daar tegenover je wel jouw prins op het witte paard. Een eerste date moet daarom ook perfect zijn voor jullie beiden, alles moet kloppen. Daarom leek het ons des te belangrijk om jullie even een belangrijke tip te geven; deze dingen kan je dus beter niet eten op een eerste date.

Eten dat je beter niet kan eten op de eerste date

Wie houdt er nou niet van eten? Wij in ieder geval wel. Het is ook zeker leuk om met jouw lover te gaan eten, maar wat is nou handig om te gaan eten als jij een eerste date hebt? Je wilt niet dat dat ene blaadje sla tussen je tanden gaat zitten. Vandaar dat wij wat eten op een rijtje gezet dat je zeker niet moet eten tijdens jouw eerste date.

Te groot eten

Die ene mega burger waar je je mond echt achterlijk ver open moet doen om een hap te nemen kennen we allemaal. Of een clubsandwich met vier broodjes op elkaar die je met geen mogelijkheid in je mond krijgt, not very charming. Dus is te groot eten niet erg handig om te eten op de eerste date en raden wij dus aan om over te slaan.

Rode saus

Pasta bolognese of lasagne zijn ook no go’s. Het is super simpel om te maken en onwijs lekker, maar totaal niet classy. Als je net zo onhandig bent als wij is de kans groot dat je die rode saus morst en dit laat vlekken achter op jouw perfecte date outfit, zonde!

Eten dat boeren veroorzaakt

Soms kan die cola erg verleidelijk zijn en zou jij die het liefste willen bestellen, maar is dat wel zo slim? Je kan er mega van gaan boeren zoals de meeste wel weten en dat wil je echt niet op die eerste date. Ice Tea Green of toch die Spa blauw, ook twee hele lekkere opties!

Eten dat stinkt

Stinkt? Daar zijn de meningen over verdeeld, want wij vinden knoflook en uit best wel lekker ruiken in het eten. Maar zodra je het eet is het een ander verhaal, gezien het dan allemaal een stuk minder fris is. Hoe lekker het ook is, het is toch een afrader bij de eerste date.

Te pittig eten

De één handelt het beter dan de ander, maar probeer niet je grenzen op te zoeken met het pittige eten. Met zo’n brandende maag en een rood hoofd maak je toch een slechtere indruk.

Soep

Het is wel lekker makkelijk en je hoeft je ook geen zorgen te maken dat er iets tussen je tanden komt. Maar dat geslurp is een van de irritantste geluiden tijdens het eten. Ook dat laatste beetje uit de kom proberen te vissen, mega onhandig. Dus als je iets anders kan kiezen bij het voorgerecht, zeggen wij; ga daar lekker voor!

Taco’s/ wraps

Ook dit gerecht is superlekker. Alleen vallen die dingen altijd uit elkaar, mega irritant! Echt ho-pe-loos. En de sla die tussen je tanden kan komen is ook niet erg handig. Bij een wrap kan je er nog voor kiezen om het in stukjes te snijden, maar een taco vliegt uit elkaar. Next please!

 

Lees ook:

https://www.girlscene.nl/artikel/35971-date-ideeen-thuis

https://www.girlscene.nl/artikel/26237-10-relatiegoals-die-jou-nog-gelukkiger-maken